Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Forradalom 2013.03.15-én

Forradalom 2013.03.15-én

Fohász a Nagy Szellemhez, fohász Nagyboldog Asszonyunkhoz, fohász Jó Istenünkhöz, fohász Őseink Szelleméhez. 165 évvel az 1848-as szabadságharc kezdete után.

Kérjük Istenünket - hiszen sokan vagyunk akik így érzünk - ajándékozzon meg minket a megkülönböztetés és az egyesítés bölcsességével, azzal a tiszta szívvel, mely képes látni és láttatni a valóságot. Legyen az a világban vagy magunkban. Fohászkodunk, hogy a felismerés, a szeretet kicsírázzon és növekedjen mindenkiben, hogy egészséges, szép, édes gyümölcsöt teremjen mindnyájunk örömére, gyógyulására.

Szükségeltetik azonban,ahogy dicső őseink tették, kéréseink pontokba foglalása, inkább a magunk számára, megsegítésére. Nagyboldog Asszonyunk, Jó Istenünk nézd el nekünk, bocsájtsd meg gyarlóságainkat és adj nekünk bátorságot, erőt, hogy legyőzzük azokat.

Amint azt 165 éve eleink tették 12 pontba foglaljuk kéréseink:
 1. Ismerje fel mindenki a napi négy és fél óra TV nézés lélek és test korcsosító hatását és korlátozza azt egy-egy valóban jó adásra.
 2. Ugyanezen felismerésben részesüljön az egész vagy fél napot facebook-ozók, chat-elők, virtualitásba menekülők széles tábora.
 3. Legyen képes mindenki újra odafigyelni: egymásra, egy témára, egy dologra, eseményre, akár fél órára is.
 4. Lássa be mindenki az irigység, a keserűség, a türelmetlenség romboló hatását magára és környezetére
 5. Lássa meg a sok só, cukor, cola, energia italok, adalékanyagok mérgező hatását és táplálkozzon tudatosabban, igyon meg legalább másfél-két liter vizet.
 6. Egyen naponta nyerset és ne egyen mindennap húst, még az állatkerti ragadozókat is böjtöltetik egy napot.
 7. Ismerje fel mindenki a mosoly, a kedvesség jótékony hatását önmagára és környezetére.
 8. „Aki lusta, az rozsdásodik”, német közmondás és milyen igaz. Napi fél óra sport, különösen a férfiaknál a kedélyre is jó hatású.
 9. Legyünk képesek az apróságokon, az állandó kritizáláson, az önsajnálaton felülemelkedni.
 10. Lássuk magunkat, egymást megújulásra, lelki növekedésre, boldogságra képes embernek.
 11. Ismerjük fel a külső szabadság - melynek megteremtésére eleink életüket áldozták - értékeit és határait. A külső szabadság méltó keret a belső szabadság megteremtéséhez. Míg a külső szabadság kereteit csak együtt tudjuk létrehozni, a belső szabadság saját munkánk eredménye.
 12. A hála és a felismerés az ami felszabadít. Legyünk képesek az emberi szellem e két csodálatos adományával élni mindennap és kívánjunk igazi boldogságot minden lénynek, mely a szeretet legmagasabb foka.
RAJTA MAGYAR!

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2017