Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Tobozmirigy tónusok – egy ősi gyógyító technika a ma emberének

Tobozmirigy tónusok – egy ősi gyógyító technika a ma emberének

Idén tavasszal egy minden eddiginél különlegesebb szemináriumon vehetnek részt a spirituális és gyógyító technikák iránt érdeklődők. Szavakkal nehéz visszaadni azt a különleges, átalakító élményt, ami a résztvevőkre vár. Dr. Todd Ovokaitys, az emberi DNS- és az őssejtterápia-kutatások területén élenjáró orvos-kutató megosztja velünk a fény- és hangrezgések tudományára épülő gyógyító technikákat és gyakorlatokat, amelyek segítenek az egészség megőrzésében, a tudatosság emelésében, a hosszú és egészséges élet fenntartásában.

A szemináriumon a résztvevők megtanulják a Tobozmirigy Tónusok Technikát, ami a hangok és rezgések gyógyító erejére épülő ősi eljárás. Ennél a módszernél nem számít a dallam, a ritmus, sem a szöveg, csak a kiáramló lélegzet által keltett hangrezgés. Egyszerű, ám annál erőteljesebb tec hnikáról van szó, amit bárki képes elsajátítani és használni mindenféle képzés és énekhang nélkül is. A tónus-technika használatakor azonnal érezhetők a hangok fizikai, mentális, érzelmi és spirituális egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai.

A hangok gyakorlatilag finom masszázsban részesítik a testet és az így kialakult meditatív állapot segít az összpontosításban és a relaxációban, a negatív érzelmek és a stressz elengedésében, a kitartás és a koncentráció fenntartásában. A tónusok zengetése szinkronizálja az agyhullámokat és perceken belül segít enyhíteni a feszültséget, idegességet. A tónus-technika remek eszköz a hang-fül kapcsolat fejlesztésére és a hangok útján történő érzékelés finomítására is.

De mindenekelőtt a tónus-technika helyreállítja a test és a lélek harmóniáját. Segít ráébredni önmagunkra és az én mélyebb szintjeinek érzékelésére, összehangolódni a lélek és a szellem legmagasabb rezgéseivel. A módszer kifejlesztése óta emberek ezrei tanulták meg a technika használatát az egészség és a mentális összpontosítás fejlesztésére. Orvosok, ápolónők, pszichológusok, terapeuták, masszőrök, tanárok és üzletemberek visszajelzéseikben egyaránt megerősítették a tónusok pozitív hatásait mind a személyes életükben, mind a munkájukkal összefüggésben.

A magánhangzók és az energiaközpontok

A tónusok ereje a magánhangzókban rejlik: a hangzók sokkal fontosabbak a tónus-technikában, mint a hangmagasság (akármilyen is az, alacsony vagy magas). Sok ember képes érzékelni az egyes hangzók eltérő energiáját, érzelmi színezetét és hatását is. A tónusok különleges hatást gyakorolnak az emberi test energiaközpontjaira is, amelynek működését ma már a modern orvoslás és pszichológia is tanulmányozza (így a test mérhető elektromágneses mezejét, az izommozgató idegeken áthaladó elektromos impulzusokat vagy az agyi szinapszisokat).

los-7-chakras

A testen található különféle energia „hot spotokról" egyaránt beszélnek a keleti és nyugati szakrális tanítások, és gyakran összefüggésbe hozzák azokat sajátos gondolati mintázatokkal és archetipikus hatásokkal. Néhány ősi spirituális és orvosi forrás ezeket az energiaközpontokat csakráknak nevezi. A tónus-technika használata közben a testünk energiaközpontjait a hangok útján fedezzük fel. Ahogy megtanuljuk érzékelni a kapcsolatot a hangzók és a hozzájuk kapcsolódó szubjektív energia között, és önmagunkra hallgatni minden lehetséges szinten, azzal megerősödik a saját magunkon belül észlelhető energiákkal és érzelmekkel kapcsolatos megértésünk, tudatosságunk. Ezen a tudatosságon keresztül élőbbnek érezzük magunkat és úgy érezzük, mélyebben vagyunk képesek kapcsolódni minden máshoz körülöttünk.

Lemúriai kórus projekt

A lemúriai kórus projekt 2010 novemberében indult útjára San Diegóban, egy Lee Carroll által tartott Kryon-közvetítés alkalmával. Ezen a dr. Toddnak tartott személyes közvetítésen Kryon beszélt a tobozmirigy tónusokról, amelyet dr. Todd az utóbbi egy évtizedben fejlesztett ki. Kryon ekkor magyarázta el neki, pontosan miben is áll a tónusok jelentősége és mire használták azokat eredetileg. A tónusokkal és azok rendszerének kifejlesztésével kapcsolatos szenvedélyes, elragadtatott munka sok-sok éve után végre kezdett összeállni a kép, a cél pedig körvonalazódni... végre minden értelmet nyert.

Kryon a tónusokról, Yawee (Dr Todd) lemúriai munkájáról

Szeretnélek visszavinni Téged az időben. Csupán 30 000 évvel ezelőtt Lemúria magasan helyezkedett el, és a víz még nem árasztotta el. Most egy stadionba viszlek, Yawee. Közel 800 ember van most itt a stadionban. Kiválasztottak ők, akiket a hangjuk és a tudásuk okán válogattak ki. El akarlak oda vinni, hogy te is érezd ezt … négyszáz ember az egyik oldalon, szemben a másik négyszázzal a másik oldalon. Te, Yawee, középen állsz, miközben ők a tobozmirigy tónuspárokat éneklik, létrehozva a kvantum mágiát...(Kryon, 2010. november)

A megbízás teljesen egyértelmű volt: újra megalkotni a lemúriai ősök szent, éves szertartását, amelyet nem végeztek el Lemúria elsüllyedése óta, azért, hogy aktiválják a vibrációs változásokat, amelyek ahhoz voltak szükségesek, hogy a 2012. december 21-ével kezdődő új galaktikus ciklusba beléphessünk. Dr. Todd szent küldetésének tekintette, hogy életre hívja a tobozmirigy kórust Hawaiin több száz ember részvételével, ezáltal ezt a koncepciót a fizikai síkon is lehorgonyozza. A résztvevők a világ minden pontjáról jöttek ide, hogy párokban énekeljék el a tónusokat, egy bizonyos időben, egy szent cél érdekében.
Lemurian-Choir-2012-55 729x4841

Így született meg a Lemúriai Kórus Projekt, amelyhez dr. Todd egy nagyon különleges elemet is hozzáadott: ennek a magasabb célnak a szentséges energiáját, és felhívást az összes öreg lélek számára, aki úgy érzi, hogy ott a helye. A tónus-technika használatával ugyanis elmélyülünk a személyesen átalakító rezgésekben, ám ezek összeadódva intenzív gyógyító energiát sugároznak a Föld energetikai hálórendszerébe is.

A tónus valójában két részből áll: 1. abból a részből, amely kifejezi a hangot a levegőben, vagyis ami a torokcsakra, és amit a hang átadásának neveztek… és 2. a multidimenzionális részből, amely nem látható, és amely valami általatok nem várt dolgot tesz. Az emberi tudatossággal kombinálva a tobozmirigy multidimenzionális része kvantum-kommunikációt hoz létre. És itt is vagyunk már megint, ezt az információt adom át attól a pillanattól kezdve, amióta Kryonként megjelentem… és amikor a szándék hatalmáról beszéltem nektek. A tónusok csak akkor fognak működni, ha mindkét rész (a 3D és a multiD) jelen van, és ilyen tömegben vagytok – ezt tudjátok. Amikor éneklitek a tónusokat, becsukjátok a szemeteket, azután meditációs pózt vesztek fel, és érzitek, hogy a tónusok milyen hatást keltenek a testetekben. Minden tónusnak megvan a maga célja, mindegyik az egészség érdekében működik, és Yawee már elmondta nektek, hogy az egyes tónusok mit is tesznek. Érzitek ezt! Ám történik valami olyasmi is, amire nem számítotok… olyan módon kommunikálnak veletek ezek a tónusok, ami megdöbbentő lehet számotokra.Kryon, 2011. június, Sedona.

 

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2017