Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

A hajléktalan férfi, aki visszajuttatott 10 millió forintot

A hajléktalan férfi, aki visszajuttatott 10 millió forintot

Glen James döbbenten, de annál hálásabban vette tudomásul, hogy egyetlen jótett mennyire megváltoztatja az ember egész életét.

Múlt hónapban James egy készpénzzel és utazási csekkekkel teli táskát talált ($42,400 dollár értékben, azaz majdnem 10.000.000 Ft) egy bostoni áruházban, melyet a hajléktalan férfi gondolkodás nélkül továbbított a helyi rendőrség részére. A bostoni rendőrség megköszönte Jamesnek jócselekedetét, ezzel azonban koránt sem ért véget a történet.

Egy vadidegent, Ethan Whittingtont például annyira megindított James története, hogy elhatározta, hogy online adománygyűjtő kampányt szervez neki, melyen több, mint 150.000 dollár gyűlt össze (kb. 33.000.000 Ft).

Nemrégiben Whittington és James első találkozására is sor került, ahol kölcsönösen köszönetet mondtak a másiknak nagylelkűségükért és inspiráló tettükért.

Amellett, hogy ezen hatalmas összeggel segítik Jamest, az adakozók most azon dolgoznak, hogy a hajléktalan férfi új otthonra lelhessen nővére közelében, hozzásegítve ezzel egy olyan változáshoz, melyről azelőtt még csak álmodni sem mert.

"Teljes meglepetésként ért ez engem"- nyilatkozta James a Today-nek. „Sosem gondoltam volna, hogy ez lett egy jótettből."

Azért a karma csodálatos dolog, ugye?

Forrás: huffingtonpost.com
Fordította: Kenderesi Erika

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2017