Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Az Ikerlélek kapcsolódás beteljesedése

Az Ikerlélek kapcsolódás beteljesedése

Az ikerlelkek kapcsolódásának ideje van. Ez az év meghozhatja végre a megnyugvást a két fél számára, amennyiben mindkettőnek sikerül a feladat megoldása: az önmagukra való ráébredés, az önmegismerés és az önelfogadás szívből és szeretettel. Sokszor a fájdalmas hozott minták miatt ez rendkívül nehéz... azaz magunkat szeretni és elfogadni. A paradoxon az, hogy így meg szinte lehetetlen a másikat szeretni és elfogadni...

Az ikerlélek kapcsolat egy fájdalmasan gyönyörű érzés. Kezdetben általában jelen van a kettősség: a szeretet és elutasítás, az öröm és a fájdalom, a béke és a békétlenség, a vonzás és a taszítás...

Ami biztosan megjelenik mindig minden esetben az egyfajta földöntúli szeretet, melyet a szívcsakra jelez is, még akkor is, ha hasonló lélektárssal találkozunk. Mert nem csak az ikerlelkek találkozásának van az ideje, hanem a lélektársak kapcsolódásának is.

Ha a felébredt ikerláng-párok csoportokat alkotnak, akkor az maga lesz a csoda. Együtt tudnak segíteni mások felemelkedésében, mely egy olyan magasztos feladat, amely nem adatik meg mindenkinek. Ezért hálásak lehetünk a Teremtőnek, ha ezt az Utat jelölte ki számunkra.

Hajnalka és Roland története egy rendhagyó kapcsolódás. Mert azon ritka nő és férfi, akik az elejétől fogva tudatosan alakították a történetüket. A tudatosság nagyon fontos kulcsszó az ikerlélek kapcsolatban. Általában egyébként ez elég hosszú és küzdelmes folyamat eredménye. Ők mindketten spirituális emberek, akik másoknak segítenek, mint lelki mind testi szinten. Maguk mögött sok tapasztalással, mindenből tanulva, megemelkedett rezgéssel nekik nem kellettek játszmák és hosszas küzdelmek ahhoz, hogy összetartozzanak. Hajnalka spirituális művész, gyönyörű szakrális ékszereket alkot, Roland pedig javasember, jógával és asztrológiával is foglalkozik. Történetük nem nélkülözi a misztikumot, a csodás jeleket sem, mint az ikerlélek találkozások általában.

Hajni már látta a Társ képét egy meditációban még bőven a megismerkedésük előtt, álmában is kapott erre vonatkozó üzenetet. Amikor pedig megismerkedtek egy nyári táborban, azonnal érezte, ő az a férfi. A legtöbb esetben a nő az, aki már az első alkalommal a bizonyosság érzését éli meg.

Mivel már az első perctől kezdve jelen volt az a mély bizonyosság, hogy ő az, ezért az elengedés nem volt probléma jelen esetben a nő számára. Az elengedés szokta a legtöbb fájdalmat okozni a felek számára, mert nem bíznak magukban, nem bíznak a másikban, nem bíznak a magasabb rendező elvben.

Roland is tudta, hogy megérkezett a nő. De még voltak feladatok mindkettejük számára, amelyet meg kell oldaniuk, mielőtt szívből odafordulnának a másikhoz.

Mi az, amit érdemes Tőlük megtanulni és jó esetben alkalmazni?

A Nő nem irányít, nem akarnok, nem vezet, nem ragaszkodik. Meghagyja a lehetőséget a férfi számára, hogy ő döntsön és ő lépjen feléje, amikor annak az ideje van. Nem kérdezgeti, hogy mikor. Várakozni nem stopperórával kell.

Ha egy nő várakozik egy férfira, azt boldogsággal tegye, a jelen minden örömének megélésével és a mély bizonyossággal a szívében. Nem szenvedéssel és vergődéssel. Mert a nő érez. Felkészül és befogadóvá válik.

Bizalma van a férfi felé. Akkor is, ha hónapokig nem látja, nem érintkeznek. Nincsenek elvárásai.

Ugye mennyire nehéz ezt megtenni a mai világban?

A férfi pedig nem mindig érzelmi síkon közelít. Ő tudja, hogy a nő várakozik. Tudni fogja mikor lépjen, mikor van ideje ennek. Ha már tisztán, szabadon és erősen tud lépni a nő felé, megteszi. Ő lesz az erő, a szilárdság, a támasz, a biztonság.

A hagyományos női-férfi szerepek visszakerülnek a jól megérdemelt helyükre. Kibontakozhat mindkét fél, teremtő erejük hatványozódik, mert együtt bőséget is teremtenek. Virágoznak.

Amikor már megtörtént a kapcsolódás, akkor sem szűnik meg a feladat: szeretettel és tisztelettel közelíteni a másikhoz. Mert a szívekben bizonyosság van. A másik felével élhet már letisztultan, mély harmóniában, szerelemben-szeretetben. Égi áldással. Mert odafent így rendeltetett.

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021