Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Dradag - a Férfi belső útja

Dradag - a Férfi belső útja

Fotó: macanudo

A férfi, aki a fényes, napos energiák hordozója, igényli az önfelismerést, szeretné megélni erőit. Míg a női keresők tudatosan szeretnék felvállalni nőiségüket, és egyre gyakrabban hangoztatják az önelfogadás fontosságát, addig a szellemi férfiakról alig hallunk.

Észre sem vesszük, de a férfiakat ugyanúgy körülvette a világ elvárásokkal, mint a nőket. Olyan végtelen sok féle férfi létezik, és olyan keveset fogadunk el igazán. Ha egy férfi szellemi ember, és az önfelismerés a célja, fenekestül felforgathatja a világot. Fényt, ígéretet, örömöt hoz pusztán csak azzal, hogy céljai mélyek, igazak. A Dradag mindazon férfiak szellemi és lelki módszere, akik vállalják a belső ösvény nehézségeit.

Mi a Dradag?

A Dradag olyan gyakorlati átadás és tanítás, amely emlékezteti a férfit saját belső útjára, hogy megélhesse végre önmagát úgy, ahogyan csakis ő tudja, senki más. A Dradag fizikai edzések, szellemi elmélyülések és külső-belső kihívások sorozata. Itt felfedezheted és megélheted önmagadat olyan férfiként, amilyen Te vagy. Elvárások nélkül. Bármikor csatlakozhatsz, mert Magunam képességeidhez, korodhoz és stílusodhoz illő feladatokat fog adni.

Férfi út: az erő és bölcsesség útja

A férfi mélységesen hisz az erőben és a megértésben. E kettő kulcs önmagához, valamint testéhez, kapcsolataihoz, sikeréhez, egészségéhez. Ereje lehet bármilyen: fizikai, szellemi, lelki. Megértése sokszínű: egészen hétköznapi, vagy mély, mint az óceán.

Férfiként mélyen gyökerező vágyunk felfedezni személyes specialitásunkat, kvalitásainkat, s ezeket megnyilvánítva örülni valódi erőnknek és bölcsességünknek. A Dradag módszereinek segítségével a férfi ezt a belső igényét élheti meg.

Erő és bölcseség. A Dradag technikáinak alkalmazásával leomlanak e kettőről alkotott merev elképzeléseink, hiszen a valódi férfiasság nem az erőlködésből, hanem a felengedésből születik. És ekkor belátjuk, az erő és bölcsesség annyiféle, ahány férfi csak létezik a Térben, s a sokszínűségtől izgalmas, játékos az élet.

Mi történik egy Dradag foglalkozáson?

• Magunam személyes kihívásokat ad mindenkinek, aki csak vállalja: ezek néha testi határokat, és néha lelki, tudati határokat bontanak le.
• Külső és Belső Erő gyakorlatokkal ismerheted meg jobban képességeidet. Nemcsak fizikai edzés, hanem komoly energetikai technikák várnak rád!
• Minden férfinak van erőtere: rá jellemző, erős kisugárzása. Magunam gyakorlatai ennek felvállalásához segítenek.
• A férfi szív megnyitása: meditációk és gyakorlatok az érzelmek átalakításához, felvállalásához, és a lelki töltekezés elsajátításához.
• A férfi középpontja és mandalája: minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy elcsendesedj saját magad közepén.
• A Dradag foglalkozás közvetlenül segít abban, hogy ki merd mondani legbelsőbb, szellemi céljaidat.

Milyen eredményei vannak a Dradag gyakorlásának?

• erőt, kitartást, állóképességet hoz
• személyes kihívásokkal erősíti a benned élő férfit
• segít képességeidet felfedezni és megélni
• szellemi tanításokat ad át a férfi útjáról
• olyan férfiközösséget találsz, ahol mindenki mélyebben és szabadabban szeretne élni

Milyen a férfi mester?

A világ megszabadult mesterei zömében férfiak. Fényes, ragyogó bizonyítékai a szabadságnak, ami igenis elérhető, beteljesíthető. A férfi mester erőteljes, még akkor is, ha szelíd. Mosolya, nevetése a szívedig hatol, olyan, mint egy igazi, nyári naplemente: felkavar, megérint, de közben eltölt a létezés szépséges nyugalmával. A férfi mester egyszerre töri szét illúzióidat, és egyszerre ad mérhetetlen belső biztonságot.

Dradag Magunammal

Magunam Dradag foglalkozásai, és a három napos elvonulásai igazán felszabadult férfi események. Akár kezdő vagy, akár már régóta kutatod a belső ösvényen magadat, ezek a találkozások nyíltan támogatják céljaidat. A meditációk, tudati gyakorlatok, kemény edzések, mély beszélgetések óriási hiányt pótolnak! A férfiak nehezebben nyílnak meg, mint a nők, de nekik is szükségük van mesterre, társakra, és legfőképpen válaszokra. Magunam ebben segít: nem akar válaszolni helyetted! Abban támogat, hogy a kérdéseidre te magad találd meg a megoldást szíved mélyén.

Virág és Magunam a Városi Jógi alapítói és tanítói

 

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021