Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Elfeledett képességeink újra felélednek – a tobozmirigy tónusok technikájával

Elfeledett képességeink újra felélednek – a tobozmirigy tónusok technikájával

A zene, a hangok és rezgések gyógyító hatására épülő technikákat – a hanggal, ráolvasással, zenével, dobolással kísért gyógyító szertartásokat – már a legősibb társadalmakban megtaláljuk. Mára kissé feledésbe merült őseink tudása, ám időről időre felbukkan néhány elkötelezett ember, aki igyekszik újjáéleszteni ezeket az elfeledett tradíciókat. Az ugrásszerű technológiai fejlődés korában jogos elvárás, hogy a gyógyításra használt módszerek hatékonyságát megfelelő vizsgálatokkal alátámasztva elemezhessük. Szívesen nyúlunk vissza a régi világban tapasztalati úton kialakított rendszerekhez, ám a XXI. században szeretnénk tudományos alapokon nyugvó, mérhető módszereket használni.

A spirituális hagyományok és a tudomány közeledésének egyik kiváló példája dr. Todd Ovokaitys, a Baltikumból származó orvos-kutató munkája, aki a lézervezérelt őssejtterápiától kezdve a HIV-gyógyszerkutatáson keresztül a hangokkal történő gyógyításig számtalan különleges kezdeményezést felkarolt. Évtizedek óta az egyik legfőbb vizsgálódási területe az emberi DNS és annak felhasználási lehetőségei a gyógyításban, a sejt-, szövet- és szervregenerációban, az öregedés visszafordításában, illetve mérséklésében. Kutatói csapata jelenleg az őssejtterápiás innovációk területén a vezető kutatók közé tartozik, őt magát pedig meghívták az őssejtterápián dolgozó legjobb Harvard-orvosok sorába. Az egyik legkülönlegesebb projektje pedig a Tobozmirigy Tónusok Technika, amit 2017-ben Magyarországon is újra bemutat, ezúttal jó néhány új információval együtt.

A tobozmirigy – a halhatatlanság és az intuíció kulcsa

A tobozmirigy az egyik legkülönlegesebb és legtitokzatosabb kis szerv a fizikai testünkben. A finomfizikai test részeként ismert harmadik szemhez, a homlokcsakrához tartozó belső elválasztású mirigy, ez a csakra pedig az intuícióért, a tisztánlátásért felelős. A gyermekekben jó néhány évig még tökéletesen működik a tobozmirigy, ezért ők még képesek „látni" a fizikai szem számára láthatatlan valóságokat, például a tündéreket, angyalokat, az aurát, az energiákat. A beiskolázással kezdődően azonban működése fokozatosan romlik és a gyermekek jó része teljesen elveszíti ezt a képességét. Azzal, hogy intuíciónkat és belső érzékelésünket egyre kevesebbet használjuk, és érzékelésünket csak a látható fizikai valóságra összpontosítjuk, felnőtt korra teljesen inaktiválódhat a tobozmirigyünk. Vannak azonban olyan technikák, amelyekkel újra vissza lehet hozni ezt a belső látást, a tisztánérzékelést, de akár egy baleset vagy egy komoly trauma is kiválthatja ezt.
pineal-gland-calcification

Az emberiség történelmében voltak olyan korszakok, amikor ez a mirigy is kifogástalanul működött, és a hozzá kapcsolt, ma extraszenzoriálisnak, vagyis érzékfelettinek (ESP) tartott képességeket természetesnek tekintették és megfelelően használták a mindennapokban. A tobozmirigy a kulcsa a lelkünk céljával vagy a szellemi vezetőinkkel való összehangolódásnak is, ezen kívül – a DNS-sel való kapcsolata révén – összefüggésbe hozzák a fizikai test élettartamának meghosszabbításával, a hosszú élettel is.

Tobozmirigy Tónusok Technika

A tobozmirigyet aktiváló technikák közül a speciális mantrák és hangok rezgetése igen hatékony, ugyanakkor biztonságos módszer. Dr. Todd tónus-technikája is a tobozmirigyet rezgésbe hozó hangokra, tónusokra épül, amelyek éneklése és zengetése különféle hatásokat hoz létre a fizikai és a szubtilis testekben. Ennél a módszernél nem számít a dallam, a ritmus, sem a szöveg, csak a kiáramló lélegzet által keltett hangrezgés. Egyszerű, ám annál erőteljesebb technikáról van szó, amit bárki képes elsajátítani és használni mindenféle képzés és énekhang nélkül is. A tónus-technika használatakor azonnal érezhetők a hangok fizikai, mentális, érzelmi és spirituális egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai.

A nemzetközi szinten elismert médiumtól, Lee Carrolltól származó információk szerint ezeket az ősi tónusokat azokban az időkben használták, amikor az emberek a mostaninál magasabb tudatszinten élve még tisztában voltak a fizikai test DNS-en keresztül történő megfiatalodásának lehetőségeivel és alkalmazták is azokat a hosszabb élet elérése érdekében (Lemúria).

A sajátos módon képzett és zengetett hangok mélyen módosult tudatállapotokba juttatnak. Ez a lemúriai technika emeli a tudatszintet, és hozzákapcsol a 12 DNS-szálhoz. A tónusok erőteljes módon aktiválják a DNS-ben rejlő alapvető kódokat és emlékeket, amelyek segítenek újra felszínre hozni az ősi képességeinket, helyreállítani a korábban már elért mesteri mivoltunkat, továbbá magasabb szintű létállapotokat létrehozni. Ezek olyan transzcendentális állapotok, amelyeket egyébként csak évekig tartó meditációs gyakorlatokkal lehetne megtapasztalni. A tónusok használatának egyszerű technikája erősíti a belső energiáinkkal és rezgéseinkkel kapcsolatos tudatosságunkat, belső érzékelésünket is. Ezen a tudatosságon keresztül élőbbnek érezzük magunkat, elmélyül a kapcsolatunk a környezetünkkel és új, élőbb módon tudunk másokhoz is kapcsolódni.

A lemúriai kórus

CHOIR-1

A lemúriai kórus projekt 2010 novemberében indult útjára San Diegóban, egy Lee Carroll által tartott Kryon-közvetítés alkalmával. Ezen a dr. Toddnak tartott személyes közvetítésen Kryon beszélt a tobozmirigy tónusokról, amelyet dr. Todd az azt megelőző évtizedben fejlesztett ki. Kryon ekkor magyarázta el neki, pontosan miben is áll a tónusok jelentősége és mire használták azokat eredetileg. A tónusokkal és azok rendszerének kifejlesztésével kapcsolatos szenvedélyes, elragadtatott munka tíz éve után végre kezdett összeállni a kép, a cél pedig körvonalazódni... végre minden értelmet nyert.

Amikor a tónusokat 300-900 fős csoportokban énekeljük, harmonikus struktúrákat hozunk létre, amelyek számos esetben vezettek már spontán gyógyuláshoz. Ami szintén nagyon fontos, sokan beszámoltak a tudatosságuk jelentős kiterjedéséről is. Az érzékelés "hálója" magasabb szintre emelhető, így a tudatosság kiterjed a magasabb dimenziós mezők felé. Ennek a hatásnak a mértékét a növényekre gyakorolt hatás mérésével sikerült eddig illusztrálni. Mozart melódiáit hagyományosan nagyon jó hatásúnak tartják a növényekre (a növekedésükre és a hozamra), ám a tobozmirigy tónusok felvételei 200%-kal hatékonyabbnak, erőteljesebbnek bizonyultak.Dr. Todd

Tudományos eredményeken alapuló ősi eljárások a modern ember szükségleteire szabva. Dr. Todd Ovokaitys kétnapos tanfolyamán feltárulnak a DNS-ben rejlő titkok: a fiatalodás, az egészségmegőrzés és a tudatosság elérésének lehetőségei.  2017-ben Budapesten is lesz lehetőség a szemináriumon való részvételre, amely feljogosít arra, hogy jelentkezz a 2017 tavaszán Franciaországban, Chamonix-Mont-Blanc városában tartandó nagyszabású rendezvényre, a Lemúriai Kórus workshopra (amelynek előfeltétele a tobozmirigy tónusok ismerete).

Ha te is szeretnéd kiaknázni a hangokban rejlő gyógyító, fiatalító és tudatosságemelő potenciálokat a saját életedben, várunk szeretettel dr. Todd Ovokaitys A DNS evolúciója című szemináriumán! Kattintás után bővebb információhoz juthatsz: A DNS evolúciója – 2017. április 15-16.

(X)

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2017