Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

…és tényleg megáll az AIDS! (1981-2013)

…és tényleg megáll az AIDS! (1981-2013)

Vége az AIDS-nek. Lassan kiemelkedik az emberiség abból a rémálomból, ami megtestesített és önként felvett mérhetetlenül sok, amúgy is meglévő tudattalan félelmet. Szóval jól volt ez így. AIDS-nek hívták. Most vége. Hogyan és mikor született?

1981. december 1. Az AIDS mint különálló betegség bejegyzése és az AIDS világnapjának létrejötte. Egyszer csak jön egy hír a világhíradóban: új, ismeretlen vírus fenyegeti a Föld lakóit. Fenyeget. HIV. Szexuális úton és vérrel terjed, megfigyelések szerint a homoszexuálisok körében kezdődött. Halálos kimenetelű. Megkezdődik a szexuális szabad(os)ság, ezzel együtt a szerelem felszabadító erejének globális befeketítése veszedelemmel és halálfélelemmel. („Ne menj, ha hiv a lány.”) A kutatók nagy erőkkel keresik az új vírus ellenszerét. A szerelem értelmének hiedelemmel való lepusztításának „evolúciós” marólúgja: A szabad szerelem már nem szabad többé. >> A szerelem többé nem szabad. >> A szerelem öl. Love kills. És most már tényleg.

És jönnek a filmek – mutatják a majmokat és az amerikai nagyvárost a rettegéssel és a melegbárokkal és a csonttá soványodott szerelmespárok foltosarcú végső búcsúival. A fehérséggel körülvett, megszállott kutatók kémcsövekkel a kezükben; a HIV-tesztre várakozó, sorsának kitett hűtlen; és a digitális világtérképen lejátszott vírusterjedési sebesség szaporodó pontocskái, lassan bekebelezve az egész világot…
És aztán jönnek a híres áldozatok.

1991. november 24. Freddie Mercury, a Queen világhírű énekese elmegy. Küldetése: milliók imádják, így milliók akadnak ki az AIDS-re. Freddie halotti anyakönyvi kivonata nyilvános: „halál oka tüdőgyulladás/AIDS”. Az áldozat megfelel a kutatók által megállapított számos AIDS-listapontnak: bőrbetegség, tüdőgyulladás, homoszexualitás, vesebetegség… „Megmondtuk…!” De a show-nak tovább kell mennie – értelmetlen mártírhalál nincs. Miért?

2006: Ghislaine Lanctôt - Az Egészségügyi Maffia c. könyv szerint:

„Nagy a valószínűsége, hogy nagyon sok ember HIV-vírus hordozó, de amíg erről nem tudnak, és nem rettegnek tőle, addig ágyukban fognak meghalni százéves korukban. Mert vajon mi zajlik le egy személyben, akivel egy rutin vérvétel után közlik, hogy "Ön HIV-pozitív?!"

Ebben az esetben bekövetkezik egy ún. orvosi diagnózisközlés okozta súlyos érzelmi megrázkódtatás. Ha a személynek sikerül valamilyen formában időlegesen túltennie magát rajta, akkor is Damoklész kardjával él a feje fölött ettől kezdve. Aki ezzel szemben villámcsapásként éli meg a diagnózis közlését, az azonnal "megbetegszik", a diagnózisközlés kiváltotta érzelmi sokknak megfelelő betegségben:

"Minden a nyakamba szakad!" - vesemegbetegedés;
"Meg fogok halni!" - tüdőmegbetegedés;
"Nem érek többé semmit!"- csontproblémák;
"Kirekesztve érzem magam a társadalomból" - bőrbetegség.

megertes-cikkBanner-1

2009: Idézet az Új Orvostudomány, az Új Germán Medicina Ismertetőjéből (fordította: Barnai Roberto, forrás: biologika.hu). “Prof. Montaigner 2005-ben orvosi Asturia díjat kapott az AIDS-vírus „felfedezéséért”, ami a valóságban nem is létezik. Ugyanis AIDS-es pácienseknél soha nem találnak HIV vírusokat. Montagnier maga jelentette ki…, hogy soha nem látott egyetlen AIDS vírust se…Soha senki sem figyelt meg ún. HIV-fertőzés után egy kötelező érvényű tünetegyüttest, mint ahogy ezt pl. kanyaró vagy himlő esetében tapasztaljuk. Ha valakinek nem pozitív a HIV-tesztje, és megbetegszik mondjuk rákban, ízületi reumában, szarkómával, tüdőgyulladásban, hasmenésben, tuberkulózisban, herpeszben, vagy mindenféle lehetséges neurológiai tünetekkel, hiánytünetekkel, akkor az az eddigi elképzelések szerint mind egy teljesen hétköznapi betegség. De ha ugyanannak az embernek pozitív a HIV-tesztje, akkor ez már hirtelen mind „rosszindulatú” AIDS-tünet.”

2013: Akkor tehát mi is a HIV és az AIDS biologikusan megközelítve? Nagyon egyszerűen összefoglalható. Vajai Márta (Vadvirág, Holografikus Akadémia): „A HIV vírus jelenléte arra utal, hogy (mivel vírus, külső csíralemez származású laphám szövet érintett) elválasztási, elhatárolódási konfliktusról van szó, nemi tartalommal. Például, ha valaki úgy érzi, hogy a párja megcsalja, más nővel/férfivel van, a nemi elszakadástól való félelem, vagy a rivális által érintett genitáliáktól való elhatárolódás (mint egyfajta undor) áll a háttérben. Aggódik, hogy "Úristen, ki járhatott ott előttem?!" Emiatt az érintett lehet, hogy akarja is meg nem is a nemi együttlétet. Akarja, mert szereti a párját, de ugyanakkor nem akarja, mert fél (vagy a riválistól, vagy a következményektől - ez utóbbi esetben a folyamat öngerjesztő lehet, aminek a következménye a HIV vírus állandó jelenléte).”

– Szóval hihetetlen precizitással hozza a HIV azt, ami a lélekben végül is lejátszódik (lásd fent: a szerelem öl). Az orvosi diagnózis után pedig az érintettek már tudatosan is elhatárolódnak a testi szerelemtől a HIV fertőző jellege miatt. Pedig ez az elhatárolódás tudattalanul épp a KIINDULÓPONTJA volt a vírus megjelenésének! Hiszen a vírust nem elkapjuk, hanem előállítjuk! Épp azért, hogy így segítsen minket a természet tudatosítani a belső konfliktusainkat. Érdemes megfigyelni, milyen zseniálisan működik a lélek automata, tudatosodást elősegítő rendszere!

„Az AIDS, mint olyan, egy gyűjtőfogalom. Csokorba szedték az összes fizikai tünetet, amit olyasvalakinél tapasztaltak, akinek jelen volt a szervezetében a HIV vírus kísérőanyaga és a Szerzett Immunhiányos Tünetegyüttes nevet adták neki. A kísérőanyagból (az akadémikus orvoslásban ellenanyagnak hívják) következtetnek a vírus jelenlétére. Volt rá példa, hogy akinek korábban pozitív eredményt mutatott a HIV tesztje, annak egy későbbi alkalommal negatív lett, amikor kifutott ez a biológiai különprogram. Ezt úgy lehet tesztelni, ha egymástól független vizsgálatokat kér az illető, a biológiai különprogram ideje alatt, majd a kifutását követően is. Ha megemlíti, hogy korábban pozitív volt a korábbi tesztje, akkor pedig elkönyvelik halálos AIDS-esnek.”

2013. december 1: Igen, az AIDS-nek vége. Fogjuk fel. Engedjük meg.
Miért? Mert értelmes magyarázatok és levezetések léteznek a betegségnek kikiáltott jelenség eredetére. Nézzünk utána. (A Wikipédián a mai napig 100%-os halálozási arányt tulajdonítanak az AIDS-nek, bár ugyanezen cikk néhol „gyógyíthatónak”, máshol „lassíthatónak” nevezi a fertőzés pusztító jellegét – ez a legenyhébben szólva is információhiányra vall, nem beszélve a cikk erősen diszkriminatív, riadalom-keltő stílusáról.)

Na de miért fontos nekünk az, hogy az AIDS és a HIV rémsége tulajdonképpen illúzió?

Mert a csodák, a megoldások, a felfedezések többé nem onnan jönnek, ahonnan megszoktuk. Máshová kell néznünk. Ez csak egyetlen mozdulat, barátaim! Számtalan rejtélynek, misztikumnak született már meg a megfejtése – csak nem ott kell keresni, ahol régen… (Nem, a tudósok, ’Azok A Tudósok’ nem fogják megtalálni az AIDS ellenszerét… sem a depresszióét…sem a többi betegségét…sem a lelket nem fogják speciális mikrokamerával detektálni, de még a reinkarnációra sem lesz soha laboratóriumi bizonyíték. Mert a tudósok is elkezdenek máshová nézni… és ők akkor már soha többé nem lesznek ugyanazok a tudósok…)

„Valaminek végre történnie kell.” Ehhez semmi más nem kell, csak egészséges emberi gondolkodásmód, szívvel-lélekkel. Értsük meg a testi-lelki folyamataink miértjeit! Ezt hívják a Megértés Folyamatának, vagy az 5. biológiai természettörvénynek.

Ezt a világot álmodtam. Gondoltam, megosztom veletek.
Oh, igen: Freddie-nek pedig SORSA volt és nem vírusa. Sorsa - ahogy mindannyiunknak.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021