Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Ikerláng aktuális: megerősítések, gondolatok…

Ikerláng aktuális: megerősítések, gondolatok…

Az Ikerlelkek találkozásának idejét éljük, egyre többen kapcsolódnak már egy ideje a Másik Felükhöz. Szeretnék egy kis segítséget nyújtani ennek könnyebb feldolgozásához.

„Egyszer régen megbeszéltük, hogy találkozunk. Egyszer régen egy magasabb világban megbeszéltük, hogy megtaláljuk egymást. Jeleket raktunk egymás életébe, hogy felismerjük egymást. Ilyen jelek a mosolyod, a szemed csillogása, a kacagásod, egy érintés vagy egy szó pl. Szivárvány, ami elindítja Benned, hogy felébredj rám és megtaláljuk egymást."

Nem tudom, kitől származik az idézet, mert nem találtam a forrást. De benne van a kulcsszó: a felébredés.

Nos, amit a leggyakrabban tapasztalok, hogy az esetek többségében nem értik, amikor erről beszélek, hogy milyen is az Ikerláng kapcsolódás. Mi történik a két ember között és miért nem "csak egy szimpla" szerelem, vonzalom. Sokszor sajnos olyan terapeuták és segítők beszélnek erről, akik maguk sem tudják, mi ez pontosan. Nos, ez azért feltűnik egy idő után... nem túlságosan hiteles, a téma viszont nagyon is népszerű... Azt gondolom, akkor értjük meg ezt igazán, ha magunk is átéljük és részesei vagyunk.

Ez is karmikus kötelék, hiszen találkoztunk már sokszor... amikor is nem tudott a két Fél Egésszé válni valamiért.

Ennek igazán most van itt az ideje, ezért mindenképpen különleges időszak. Minden szempontból az egyébként. Az Új Energia érkezése mindent megváltoztatott, amelyben már nem működhet semmi ugyanúgy szerencsére.

Olvashattunk Ikerláng-sémát, miszerint mi után mi következik, ha a Társak felismerték egymást. Azt gondolom ez többé-kevésbé úgy is van, de nem pontosan úgy és nyilván nem mindenkinél ugyanakkor és nem mindenkinél tart ugyanaddig... nem mindenki van ugyanazon rezgésen.

Ami a lényege, hogy maga a felismerés is egészen csodálatos, amikor a két ember először egymásra néz... az értetlenség, hogy ki ez a Nő/Férfi? Miért nézem? Miért vonz? Az azonnali összhang és harmónia.

A kapcsolódás itt kezdődik és ezt követően semmi sem marad már ugyanolyan, mint annak előtte. Mindig ott van a fejében a Másik, nem tud mit tenni. Fura állapot, meg kell tanulni ezzel élni.

A "hazaérkezés" érzése felülírja az elme kiáltását, hogy: menj tovább, mit akarsz ettől az embertől, hiszen nem is kérted!

Ez jó darabig eltarthat, vonzás és taszítás, szerelem és eltávolodás a műsor részei. Mikor mi. Rendkívül fájdalmas és gyönyörű kapcsolat egyben. Jó erősnek kell lenni hozzá valóban. Nem véletlen, hogy csak az kapja, aki elbírja.

Ahogyan leírjátok és elmondjátok nekem a saját történeteiteket, az azonosság megdöbbentő. A jelek, melyek meglehetősen csodásak és különlegesek, azok a „véletlenek", melyek ugye nem nagyon vannak.

Sajnos az a része a történetnek, amikor a Másik elfordul, elutasít és elmegy már kevésbé mókás. Ugyanis megérkezik a pánik és a félelem, hogy most mi lesz? Hogyan éljek eztán úgy tovább, mintha mi sem történt volna. Az erős hiányérzet. Eddig még sosem érzett fájdalom és szomorúság. Elviselhetetlen tud lenni.

Ezt a megerősítést ma küldte egy kedves Barátom, a következő kommenttel: "Csak a nagyon erős nők vállalták be a nehezebb utat a Másik Felükhöz." Én hozzátenném: no meg persze nyilván erős Férfiak is, adott esetben...

Az Ikerláng-szerelem nemigen felejthető. Nem gondolom, hogy helyettesíthető.

Persze sokan élik meg azt, hogy ilyenkor keresnek helyette egy másik társat, egy "jó embert", ahogy mondják. Akivel majd jaj, de boldog leszek.

Azt gondolom nem ez a megoldás. Legalábbis nem azonnal és nem dühből és dacból. Létezik a duálpár kapcsolódás is, amelyből valóban lehet boldog szerelem. De arra is késznek kell lenni és érdemes nem sérülten keresgélni. Választás kérdése. El lehet dönteni, hogy mire tanít minket a Másik Felünk elutasítása. Készen állunk már vajon az Igazi Szerelemre? Önmagunk elfogadására és szeretetére?

A szívünk úgyis mindig jelez és a testünk is. Hiszen az Ikerláng szerelem elképesztő fizikai és lelki jelekkel jár, mely sokféle lehet: mellkas nyomás, durván szapora szívverés, nagy gombóc a gyomorban, stb. Mindenki, aki átéli, tudja, miről van szó, olyan intenzív tünetek.

A Másik gondolatainak és érzéseinek átvétele, akkor is tudnak egymásról, ha egyébként térben távol kerülnek. Ha az egyik érzi a hiányt, a másik is. Ha az egyikük szenved, szomorú, a másik is az lehet egy szempillantás alatt. Ugyanígy az öröm is, ha boldog, a másik is érzi ezt az örömöt. Ezért érdemes arra törekedni, hogy jól érezd Magad mindig, örömteliek legyenek a mindennapjaid nélküle is.

Tudják, ha a közelben van a Másik és fel fog tűnni váratlanul, akár napokkal előbb is megérzik. Varázslatos dolgok ezek, érettnek kell lenni ezek megértésére.

Mire érdemes törekedni, ha nincs Veled?

Ennek elfogadására és nem a tudomásul vételére. A megadásra. Jól-létre. A függőség elengedésére. Ha Ő most nem kér, nincs mit tenni.

Még nincs készen erre, még nem tart ott, nem érti, megijedt, stb. Küzdelem az érzelmek ellen, mert felülkerekedik az Ego. Ezzel neki feladata van.

Ha ez történik, akkor türelem, akiket Odafent egymásnak rendeltek, egymásra fognak találni. De ahhoz egyforma rezgés szükséges... akinek pedig megemelkedett a rezgése és előrébb jár, már nem tud visszafordulni, halad az Útján, de a kezét nyújthatja a Másiknak. Mert Ők mindig csak előre tudnak menni kéz a kézben és akkor újra lehet kapcsolódásuk.

Mikor? Ezt a kérdést felejtsd el! Az idő nem számít, nem lényeges. Akkor, amikor kell.

Ez a kapcsolat Ajándék, bármi is legyen a vége. ♥

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021