Logo
Nyomtatás

Napi Elemózsia Saturday Session 003 - Sh@men zenei összeállítása

Napi Elemózsia Saturday Session 003 - Sh@men zenei összeállítása

A Napi Elemózsia Saturday Session minden második szombaton megjelenő chillout, lazulós zenei összeállítás, amellyel szeretnénk ha egy forró teával hátradőlve élveznétek az életet, kikapcsolnátok és átadnátok magatokat az univerzális nyelvnek - vagyis a zenének. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Sh@men az Apple cég alapításának évében született. Szereti a narancsot, de a narancslevet nem. Hatással volt munkásságára  Salvador Dali és a Demoscene szubkultúra. Egy nagykanizsai 10 emeletes ház, kis szobájában írja progressive trance, goa illetve chill-out zenéit. A zenéinek hangzásvilága ötvözi a keleti és a nyugati világok hangzását. Műveivel nem csak szórakoztat, de gondolatokat ébreszt és történeteket mesél el.
Reméli, hogy a Napi Elemózsia olvasóinak is kedvére lesz az a sorozat, melyet életre hívott Sepsi Olivérrel így a dolgos hetek végén, egy 70-80 perces
zenei anyagot hallgathatnak meg az érdeklődők.  Ajánlja pihenéshez, házimunkához, munka közben, munka előtt és még hosszasan sorolható :)
Jó szórakozást kívánunk a szetthez :)

Ha bele szeretnél tekerni, megteheted, ha a Lejátszás gombra kattintasz és a fenti kör alakú gombot megfogod az egér kurzorral és jobbra vagy balra húzod ;)

 

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

A szerző további cikkei

Az oldal a Napi Elemózsia közösség hivatalos honlapja.