Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Zseni vagy csodabogár - interjú Dr. Todd Ovokaitys-el

Zseni vagy csodabogár - interjú Dr. Todd Ovokaitys-el

Dr. Todd már fiatal korában érezte, hogy egy nap valahogy sikerül neki összekombinálni a genetikát, a lézereket, a hagyományos és alternatív orvostudományt egy új technológia berobbantásával. Szenvedélyének hódolva a gyógyítást most globálisan magasabb szintre emeli. Az Egyesült Államokban, Evanstonban, a Northwestern Egyetemen kezdte meg felsőfokú tanulmányait, ahol elsőként végzett évfolyamán 1800 hallgató közül. Másodév után egyike lett annak a 26 diáknak, akik gyorsított összevont tanulmányokat végezhettek a John Hopkins Egyetemen. Itt szerzett Phi Beta Kappa elismerést, és végzett általános orvosként, MD (orvosi) fokozatát a Hopkins Egyetemen szerezte meg.

Dr. Todd ezután a rezidens éveit a Georgetown Egyetem Kórházában töltötte le. Ezt szakirányú továbbképzése követte, melyet ösztöndíjjal végzett el, és a Georgetown Egyetem Kórházának Pulmonológiai osztályán töltött le.

Különlegessége színteret kap

Mivel Dr. Todd tudatában volt annak, hogy a HÍV vírus hagyományos gyógyítása hihetetlen korlátok közé szorult, egyre jobban el kezdték érdekelni humánusabb módszerek, gyógymódok, melyek természetesebbek lehetnek, mint például növényi eredetű formulák, így jutott el végül a molekuláris rezonancia technológiáihoz vezető új utak felfedezéséhez a vírusok és a humán genomok közötti apró különbségeket felhasználva. A koncepció szerint a vírusok és humán genomok rezgés jelei közötti apró különbségek felhasználhatóak arra, hogy célba vegyék, és töröljék a fertőzött sejtrészeket úgy, hogy a fertőzést  nem szenvedett sejtek sértetlenek maradnak.

Megszületik a lézertechnológia

Amikor a megszokott lézerfény a látható spektrumban kölcsönhatásba lép a szövetekkel úgy szétszóródik, hogy a koherens jel nem hatolhat be 5mm-nél mélyebbre. Az általa használt technológiával sikerült elérnie, hogy a lézersugár képes mélyen behatolni a szövetbe, 6-20cm-es mélységig, akár csontszövetekbe is. A rezgés hossza épp elegendő ahhoz, hogy elérjék a kívánt molekuláris stimulálást, ám rövid ahhoz, hogy túlmelegítse a molekuláris szerkezetet.

Miután tanulmányozta az elektromágneses sugárzás élő rendszerekre tett hatásainak háttér munkálatait, dr. Todd megbízott egy kollégát, hogy tervezze meg, és építse ki az alapjaiban új lézer elektromágneses rezonancia technológiát. Scott Strachan – skót fizikus, elektromossági és kémiai mérnök – fogta az alapelméletet, és lecsökkentette azt működőképes technológiára 6 héten belül. Érdemi közé sorolható a real time (időkésés nélküli) ultrahang feltalálása, és megkapta Charles hercegtől a Skót Vállalkozás kitüntetést a nagy precizitású lézerbemérő műszer kifejlesztéséért.

A lézertechnológia képes megteremteni a molekulák tökéletesen konfigurált rezgését, így megváltoztatja azokat, és hatékonyan növeli biológiai aktivitásukat, és kémiai reakcióképességüket. Ez az új lézer optikai technológia világszerte elérhető az US 6064500  és a WO 09722022A1 szabadalmaknak köszönhetően.

Dr. Ovokaitys kutatása, és fejlesztése azóta is folyamatban van számtalan egészségügyi problémát érintően. Álma, hogy kifejlesszen egy nagy hatékonyságú, nem toxikus alternatívát és hozzá tudjon járulni a főbb egészségügyi problémák kezeléséhez, melyek világunkat érintik. Kivételes tudósokkal és csapatokkal dolgozik együtt az USA-ban és külföldön egyaránt az orvostudomány frontvonalában.

Gematria, lézerrel kezelt táplálék kiegészítők

1996 július 10-én létrejött a Gematria termékek bejegyzése, és azóta is szorgalmasan működik a képviselő cég,  kutatásokat végeznek és dolgoznak a színes skálájú étrend kiegészítők fejlesztésén, melyek összetevőit lézerrel kezelték dr. Todd szabadalmazott technológiájának köszönhetően. Ez a forradalmi folyamat szó szerint átitatja fénnyel a termékeket, és ennek eredményeként növekszik bio alkalmasságuk, és hatékonyságuk. A termékek páratlan eredményeit klinikai tesztek bizonyítják. (A Gematria termékek már Magyarországon is elérhetőek).

Gyógymód az AIDS gyógyítására?

Dr. Todd nagy erőkkel fókuszál újító, és költséghatékony módszerekre, melyek megoldást hozhatnak a globális HIV fertőzésre. A cél az volt, hogy kifejlesszen egy optimális formulát, és sikert tudjon vele felmutatni a tudományos klinikai tesztek során. Végül egy protokoll került kidolgozásra, mely kombinál gyógynövényeket, növényekből készült gyógyszereket, biztonságos, természetes, anyagcserére ható, és táplálék kiegészítő komponenseket, és más összetevőket tartalmaz Dr. Todd laboratóriumi munkáiból. Az összetett program, mely felgyorsítja az immunrendszer helyreállását, és semlegesíti a HIV vírust az Immunrendszert Támogató Protokoll nevet kapta.

A protokollt egy kutató csoport fejlesztette ki és mostanra már öt éve folynak a tesztelések Afrikában és világszerte és jelentős sikereket értek el vele a vírus visszaszorításában, az immunrendszer helyreállításában, klinikai kondíciók és az életminőség javításában. Nem csak az bizonyosodott be, hogy nagyon hatékony, nem toxikus, de az is, hogy elérhető töredékéért a tipikus gyógyszerek árának. További klinikai csoportok dolgoznak Kenyában és Dél-Afrikában.

Forrás: Angol nyelvű cikk http://www.lemurianchoir.com/the-pineal-tones/dr-todd-ovokaitys

Lemuriai kórus
KvantumKorus

Dr. Toddal tavaly találkozott a magyar csapat a Kryon előadáson. Hihetetlen hatással volt rájuk, ahogy orvosi sikerei ellenére gurgulázó delfin hangokkal szórakoztatta a közönséget. Dr. Todd nevéhez ugyanis nem csak orvosi sikerek fűződnek, hanem komoly spirituális munka is, mely segítségével több oldalról is kutatja a DNS aktiválásának, azaz a fiatalodásnak a lehetőségeit. Komoly őssejtkutató programjának és a lézeres kezelésnek köszönhetően jelentős sikereket ért el lebénult betegek gyógyításában. Emellett, spirituális vonalon - hihetetlenül kellemes orgánuma és széles sávú hangterjedelme van - képes olyan hangokat kiénekelni, melyek gyógyítóan hatnak az emberi DNS-re, az emberi testre. Ezeket tobozmirigy tónusoknak nevezi, és meditációban kapja őket. Külön tanfolyamokat tart a tónusok elsajátítására, és erre épül a Lemuriai kórus munkája is.

Dr. Todd interjú

 

Dr. Todd Magyarországon

Dr. Todd orvosi munkálkodása mellett még arra is szakít időt, hogy időnként együtt dolgozzon a Kryon csapattal, Lee Carrollal és csapatával. Ennek köszönhetően látogatott el Magyarországra is. Legközelebb 2017 április 15-16-án jön hozzánk, amikor személyesen lehet vele találkozni Budapesten az általa tartott, A DNS revolúciója című szemináriumon. Részletek és jegyvásárlás a képre kattintva:
todd-300x250-firstkryon

[x]

 

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2017