Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Everness fesztivál szülői szemmel

Everness fesztivál szülői szemmel

Fesztiválozni jó! Szabadság, boldogság, időtlenség.
Gyermeket nevelni, családban élni jó! Tömény szeretet, az élet egy eddigi ismeretlen szelete, spirituális egység élmény, határtalan boldogság a nehézségekkel együtt és időtlen tanítás-tanulás körforgása.

Ki gondolta volna, hogy a kettőt egyesíteni is lehet?!

A kisgyermekes családok általában nem a fesztiválokat járják, hisz a sokszor mértéktelen alkoholfogyasztás, az ezzel járó kiszámíthatatlanság, a dübörgő zene, durva ritmusok nem éppen gyermekbarát környezetet biztosítanak. Félre az ítélkezéssel és lássuk be, van olyan hely, létezik olyan fesztivál, ahol a gyerekeket is tárt karokkal fogadják, miközben a felnőttek számára is nagyon színes és élvezetes programmal készülnek!

Ez az Everness Fesztivál!

Kilóg a sorból és épp ezért különleges. Felejthetetlen együttlétet biztosító, közösség kovácsoló erővel bíró megmozdulás, ami nyugodt szívvel látogatható kisbabával és nagyobb gyermekkel is! Az Everness az a hely, ahol megvalósulni látszott, hogy lehet a világot szebbé és jobbá tenni, élhetőbbé a környezetet és megerősödni abban, ami a jó, hisz nem mindegy, születendő és megszületett gyermekeinknek milyen mintát adunk!

Az Everness lüktető és hullámzó életérzést ad és olyan hely, ahol nem vagy megítélve sem gondolkodásmódod, sem öltözködésed-hajviseleted alapján, nem számít iskolai végzettséged, sem vallási hovatartozásod.

A Válaszkész Szülők Egyesülete is megtett mindent, hogy a családok számára meleg, otthonos környezetet biztosítson. Vártuk a gyerekeket, sok játékkal, foglalkoztatóval, amikkel élhettek szüleikkel együtt vagy épp nélkülük, míg a szülők testi-lelki-szellemi feltöltődésen vettek részt.  Ám a felnőttek részére is remek felületet biztosítottunk arra, hogy leendő vagy meglévő szülői szerepükbe jobban belehelyezkedhessenek, kiteljesedhessenek abban.

Nagy örömünkre szolgált a sok tanácskérő látogatás, az intenzív érdeklődés programjaink iránt és a nyitottság a válaszkész gondoskodás irányában! Nagy boldogság volt átadni sokatoknak a hordozás élményét és látni a csillogó szemeket, hogy ez jó!

Buzdítunk minden szülőt arra, hogy jövőre bátrabbak legyenek és gyertek-gyertek még többen, gyermekeitekkel! Az Everness egy igazán családbarát fesztivál és ez megszínesítve egy igazán családbarát civil szervezettel, igazán remek lehetőség!

Itt egy különleges, ám egyben természetes szellemiséggel, valahogy az ősi egység áramlataival lehetett találkozni! Együtt lüktetés, egymásból erőt merítés, rezgés szintet emelő koncerteken együtt élhettünk át valami elmondhatatlant. Nem beszélve a finom ételekről és lélekemelő teákról!
Szervezők és látogatók, mindenki, aki ott volt és részt vett, innentől már összekapcsolódik és lelkünkben kitörölhetetlen lenyomatot okozott ez a találkozás.

Az élet áramában mindannyian benne vagyunk, Pocaklakótól a dédszülőkig! Jövőre is Everness, mindannyiunknak!

Köszönjük, hogy részt vehettünk, köszönjük, hogy lehetünk egymásnak!

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021