Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Extraszenz olvasás a Mantrán

Extraszenz olvasás a Mantrán

Több száz oldal, egy óra, és legalább 70%-os emlékezés. Bár a módszer már-már hihetetlennek tűnik, mégis igaz. Egy olvasás, melyhez nem kell csodagyereknek lenni, nincs szükség mágikus képességekre és drága felszerelés sem kell hozzá; sőt mi több, hinni sem igazán kell benne. A Mantra Szabadegyetemen oktatott Mesteri Elme olvasási technika egészségesen szkeptikus mérnököktől elkezdve felvételiző diákokig bizonyított; a módszer bárki által elsajátítható.

A Dr. Artúr Zsazskov orosz professzor és Dr. Földes László által kidolgozott extraszenz olvasás már több, mint 30 éve létezik és a professzor azon szándékából indult, hogy születetten vak embereket tanítson meg hagyományos könyvek olvasására. Zsazskov professzor kutatásai megdöbbentő sikereket hoztak és hamarosan Dr. Földes Lászlóval kidolgozták a technikát, mellyel egy 300-400 oldalas könyv elolvasása, megértése és kijegyzetelése pusztán egy órát vesz csak igénybe.

A Mesteri Elme nem bűvész trükk és nem varázslat; elsajátításához elegendő két hétvége, néhány könyv és némi nyitottság. Mivel minden emberi érzékelésünk, például a látás is tanult folyamat, így természetesen a hatodik érzéknek, vagy intuíciónak hívott extraszenz érzékelés is tanulható, továbbfejleszthető. A technika tehát olyan képességre épít, melynek csírái minden emberben megtalálhatóak és kellő gyakorlással bárkiből előhozhatóak, kortól, nemtől vagy foglalkozástól függetlenül.

A módszer az emberi agy azon tulajdonságán alapszik, mely szerint az információhiányos állapotban lévő elme korábbi emlékekből, a tudattalanból pótolja a hiányzó információt. Ebből adódik például, hogy a hibásan leírt szavakat is jól olvassuk, hiszen az elme kipótolja azt az ismert információval. Például: vllianykröte – villanykörte. Míg a normál olvasásnál az információ az elme tudatos részébe kerül, és onnan a felejtés során kerül a tudattalanba, addig az extraszenz olvasással az információ egyenesen a tudattalanba kerül be. Ezt követően egy mesterségesen előidézett információhiányos állapotot hozunk létre, mely során az agy az előzőekben tudattalanba bevitt információból egészíti ki, ha úgy tetszik, eszébe jut a válasz, megérzi azt. A többi gyorsolvasási technikával ellentétben azonban, itt egy speciális tudatállapot teszi lehetővé, hogy sokkal könnyebben hozzáférjünk a tudatalattinkban megbúvó információkhoz. Tehát a Mesteri Elme nem más, mint egy természetes folyamat tudatos kihasználása.

A Magyarországon 12 éve tanulható technika nem csak gyorsaságban jeleskedik. Míg normál olvasással az elolvasott könyv 15-20%-ára emlékszik az emberi agy, addig a Mesteri Elme névre elkeresztelt módszerrel a megjegyzés minimum 70%-os, az olvasás során készített speciális jegyzet újraolvasásával pedig ez az arány tovább javítható. A tanfolyamot kortól függetlenül bárki elvégezheti és a 12 éves oktatás történetében még nem volt olyan ember, akinek ne sikerült volna magáévá tenni a technikát.

A Mesteri Elme hasznos diákoknak, ügyvédeknek, orvosoknak, könyvelőknek, brókereknek és bárkinek, aki rövidebb idő alatt szeretne jóval nagyobb hatásfokkal olvasni, tanulni, információhoz jutni, vagy egyszerűen csak önmagát fejleszteni.

A tanfolyamról további információ a Mantra Szabadegyetem honlapján található: www.mantraszabadegyetem.hu

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021