Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Kórházban

Kórházban

Avagy gyógyító, segítő, támogató, szerető helyen... 'A Szent Imre kórház köszöni, hogy minket választott' - hááát én csak az tudom mondni hogy ÉN KÖSZÖNÖM! Úgy tűnik néha még egy ezo-spiri-bio-vega is kórházba kerül...:-) Nem mindig elég a jóga, az egészséges táplálkozás, a bicaj, a kirándulás, a szeretetteljes emberi kapcsolatok...

...akkor is tud jönni egy olyan agresszív tumor, amit ugyan minden más (alternatív - bár nem kedvelem ezt a szót, nálam ezek a dolgok a 'normális'-ak) lehető legcsodálatosabb segítővel megtámogattunk és kezeltünk, de szükség volt rá, hogy miután elengedtem, sebészileg is eltávolítsák nagyon gyorsan. Ritka és erős, nagyon gyorsan áttétet adó darab.

Nekem eddig ilyesmivel nem sok tapasztalatom volt, de most számoltam össze, hogy csak a műtétet megelőzően 13 helyen (orvosnál) voltam, különböző vizsgálatokon és szurkálásokon. Ugye türelmet tanulni sosem elég :-) Namaste :-)

Én sem vagyok éppen egy barátságtalan és zárkózott ember, de a Szent Imrét azzal gyanúsítom, hogy tesznek valamit a dolgozók ivóvizébe, valami cuccot, amitől állandóan mosolyognak (nagyon), eszméletlenül kedvesek és barátságosak, viccesek, támogatóak és empatikusak. Csak úgy odajönnek és azt mondják, minden rendben lesz. A sebészem úgy köszöntött amikor befeküdtem mintha a legjobb barátja lennék... én esküszöm nem tudom hogy csinálják... Voltam vérvételeseknél, izotóp vizsgálaton orvossal, nővérekkel, segítőkkel, két aneszteziológussal, beteghordóval, műtős nővérekkel, EKG-n, sebészekkel és természetesen a NŐVÉRKÉKKEL, sőt még egy fül orr gégész doktornővel is találkoztam, aki amikor megtudta hogy nincs áttét, olyan őszintén puszilt meg mintha a saját édesanyám lenne...

Teljes szívemből kívánok mindenkinek egy ilyen hetet, egy ilyen élményt, ilyen helyzetben! Igazi gyógyítók, a legigazibb és szeretettelibb segítők vettek körül, és ami tényleg a legmegdöbbentőbb az volt hogy MINDENKI ilyen volt! A folyosón is elég volt egy ismeretlennek köszönni, hogy mosolyogjon. Nem tudom hogy csinálják, de örök hálám nekik, rengeteg csodálatos emberrel találkoztam egy olyan környezetben ahol a legkevésbé sem számítottam rá. Megint tanultam valami nagyot, köszönöm! Namaste! ('Meghajlok a mindenkiben lévő fény előtt, ami ugyanaz a fény ami bennem is van')

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021