Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Létünk alapja: a föld

Létünk alapja: a föld

Életünket és ételünket adja. Házat építenek belőle. Gyógyít és szépítőszer. Megtisztítja, tárolja a vizet és szabályozza az időjárást. Mindenütt ott van, mert a létünk alapja. Sokszor semmibe vesszük, mégis annyira fontos, hogy a bolygót is róla neveztük el: a Föld.

"Az összes szilícium és alumínium, ami ennek a talajnak az alapszerkezetét adja, az összes szén a humuszban, a magnézium, nátrium, kalcium, ezek mind, a mi csillagunktól nagyon különböző és nagyon távoli csillagokban keletkeztek. És valószínűleg egy tucat csillagban újrahasznosultak, mielőtt hozzánk értek."

"Ugyanabból az öt alapelemből készültünk , mint a föld. A földi élőlények ugyanazokat a molekulákat használták fel újra és újra. Nem csupán ugyanolyan típusú molekulákat, hanem pontosan ugyanazokat."

"Azt gondoljuk, hogy a gyémántok, az arany és az összes hasonló ásvány nagyon fontos. Drágaköveknek hívjuk őket, de valójában mind csupán a talajnak valamely formája. Pedig a talaj azon része, ami a tetején van, ami olyan, mint a Föld bőre, valójában az a legdrágább a közösségnek."

A videó nem a Napi Elemózsia oldalon található vagy az oldal feltöltése.
Amennyiben jogtulajdonosként szeretnéd eltávolítását kérni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021