Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Miért nem találkoztam Cindy Crawforddal?

Miért nem találkoztam Cindy Crawforddal?

Fotó: thisisposter.com

Az elmúlt évtizedekben bekövetkezett ugrásszerű technológiai fejlődést egyesek azzal magyarázzak, hogy az új találmányok földönkívüliektől származnak. Mások szerint több életciklust megért már a Föld és a korábbi civilizációk túlélői mentették át tudásukat. A legújabb tudományos kutatások szerint agyunk minimális információt tárol, inkább antennaként funkcionál, mint egy wifi-vel felszerelt laptop.

Az egymástól több ezer kilométerre távol élő népek özönvíz és teremtésmítoszai számos egyezőséget mutatnak, az őstörténetek egy közös forrásból – a kollektív ősemlékezetből - származnak. Amint egy információ jelentősége elér egy kritikus szintet és mások számára is hasznos lehet a fejlődésük szempontjából, a „merevlemezről" feltöltődik az „égi internetre", ahol többféle „könyvtár" létezik.

A családállítás a morfogenetikus mezővel dolgozik, ami egy virtuális tudásháló és segítségével feloldhatók a lelki problémák. A minden emléket megőrző lélek számára az idő végtelen. Számunkra az idő lineáris, a múlt már elmúlt, a jövőt pedig még nem látjuk. A lelki „emlékarchívum" spirál alakot ölt, amiből múlt, jelen és jövő egyaránt lekérdezhető. Az állítások során ezért bukkanhatnak fel már nem élő családtagok vagy korábbi életek élményei.

Az utódok nem csak elődeik terheit viszik tovább. A megszerzett képességek, ismeretek a családon belül öröklődnek, azaz örökre megmaradnak. Gondoljunk csak a művészdinasztiákra vagy a zenész csodagyerekekre. A gyerekek sokkal fogékonyabbak a szellemvilág jelzéseire, érzékenyebbek az „antennáik, ezért könnyebben előhívják az előző életekben megtanultakat.

Időnként érdemes ráhangolódni az „égi internetre", de vigyázzunk, mit kívánunk, mert teljesülhet! Fogalmazzunk pontosan!

Egyszer a Myspace-en ezt válaszoltam a kérdésre, hogy kivel szeretnék leginkább találkozni: „A Dalai Lámával VAGY ha ez nem lehetséges, akkor Cindy Crawforddal."

Nos, pár évvel ezelőtt legnagyobb meglepetésemre Őszentsége ellátogatott Budapestre. Belegondolni sem merek mi történt volna, ha VAGY helyett ÉS-t írok :)

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021