Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Országos Meditáció és Piknik

Országos Meditáció és Piknik

2013. április 21-én megtartottuk az első közösen szervezett, országos ima és meditációs összejövetelünket, majd azt követően a Napi Elemózsia Tavaszköszöntő Piknikét a margitszigeti Nagyréten. Nem tudjuk biztosan, de a többség szerint közelebb voltunk az 1000 főhöz, mint az 500hoz, és nagyon szívet melengető érzést nyújtott Mindannyiunk számára ez az egész, ami ott történt.

Kaptunk levelet Los Angelestol Kambodzsáig a világban élő magyaroktól, és persze kapcsolódott az összehangoláshoz rengeteg csoport is. Elsőként említenénk a Hálószövők nevű kezdeményezést, mivel az ő csapatukkal ültünk először össze, hogy közösséget alkossunk, és létrehozzuk ezt az eseményt.

Vészjósló madarak mint mindig, most is megjelentek, hogy rossz időnk lesz, de mára már tényként kezeljük azt, hogy az időjárást is tudjuk befolyásolni, ha kollektívan ráhangolódunk az intelligencia mezőre, ami átjárja az univerzumot :) Eddig az összes meditáción tiszta lett az időnk :) Szóval sütött a Nap, sőt perzselt, és a félmaratonon is (ami közvetlenül mellettünk zajlott) több, mint 14ezren vettek részt.
A meditáció után azt beszéltük Laár Andrással meg néhány résztvevővel, hogy megjelent a szemünk előtt, ahogy a rajtnál  a futók megindulnak és körbeviszik a sok koncentrált és manifesztált energiát a városban, sőt a futás után visszatérnek otthonaikba és szétszórják  egész Kárpát-medencében :) Nem csodálkozunk, hogy sok ember erről a "jelenésről" számolt be :) Most már teljesen világos, hogy miért kellett ezt pont akkor, pont oda szerveznünk. Elindult a futótűz és terjed rendíthetetlenül :)
Mindannyian érezzük, hogy elindult a változás, és a tisztító tűz. Ezért is énekelte el Nekünk Laár András a Tűzhimnusz című szerzeményét.
Folyamatosan kapcsolódunk össze egyre többen, a közösség és a nagy lélekcsaládok összejövetele megkezdődött, és ezt sikerült nagyon csodás módon megünnepelnünk :) Sok sok Isten találkozott, és találkozik mostanság, és együtt teremtjük meg a változást, amit látni szeretnénk a Világban. Melegen ajánljuk Nektek ezt a videót:


A Föld napja előtt egy nappal összekapcsolódtunk a bolygóval, és a felsőbb intelligencia mezővel, majd védő illetve gyógyító hálóként öleltük meg a természetet, és az emberiséget és persze tisztítottuk meg a magyarság kollektív tudatát. Bár azt hittük zavaró lesz, csak erősített az egész megmozduláson az, hogy a hangosbemondóban folyamatosan beszélt egy férfi. Így még szebben és jóval érzékelhetőbben körvonalazódott az az érzés, amit most meg sem próbálunk megfogalmazni, mivel leírhatatlan. Az a csend, már már tapinthatóvá vált, és együtt dobbant a szívünk.

A meditációt követően, nagy ölelés volt meg éneklés, amit meg is örökítettünk. A felvételek már feldolgozás alatt állnak, türelmeteket kérjük még, hamarosan bemutatásra kerül! :)
Köszönjük a piknikelő közösségeknek is a mérhetetlenül nagy segítséget, meg szervezkedést. A tai chi, chi-kung, Hahóta Jóga, deeksha, thai masszázs, a Megértés Táblázata és a sok sok foglalkozást amit a közösségek tartottak. Volt örömzenélés, éneklés, és sok-sok szeretet, meg mezítláb járás :)

 

fotók: Tuszinger Károly ©

 

Az összekapcsolódás szereplői a következők voltak: A Hálószövők, Laár András, a Futótűz és a Minden Nap Csoda Alapítvány, Bagdi Bella és a Jobb Veled a Világ Alapítvány, Magvagy.hu, Emberiseg.hu, a Transzcendentális Meditáció (tminfo.hu) csapata, az Agykontroll.hu, az országszerte létrejött Kulturális Kreatívok közösségek, az Energológiások világszerte (energologia.hu), Oneness Mozgalom, a Metodista Egyház magyarországi képviselete, a Szent Mauriciusz Bencés Monostor, Józsi bácsi gondolatai a világról (ivi.hu), a Mantra Szabadegyetem munkatársai, a Megértés Útja Egyesület (megertestablazata.hu), az Élj Tudatosan Közösség,  és persze több ezer magyar ember világszerte :)
Reméljük Mindenki jól érezte magát, a következő megmozdulás 2013. május 26-án lesz, a helyszínt és az egyéb tudnivalókat továbbra is a Napi Elemózsia weblapon a programok szekcióban és facebook oldalunkon tudjátok majd megtekinteni hamarosan, illetve a folyamatosan kapcsolodó csoportok felületein is tájékozódhattok.

Köszönjük még egyszer Mindenkinek ezt a mérhetetlenül csodás élményt,
Napfényesség és áldás,
a Napi Elemózsia és a Hálószövők lelkes csapata

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021