LELKI
TÁPLÁLÉK

MINDENKINEK!

2011-ben alakítottam ezt a csoportosulást, azzal a céllal, hogy létrehozzak egy felületet olyan emberek számára, akiket érdekelnek a lélekhez szóló tartalmak, és szívesen fejlesztik a tudatosságukat.

Nagyon nem mindegy milyen elemózsiával töltjük meg az elménket! Kezdetben összegyűjtöttem a számunkra kedves híreket, mert már akkor ömlött mindenhonnan a negatív tartalmak áradata, most viszont az írásaimmal lélekemelő táplálékot szeretnék nyújtani a rohanó világban. 

Létrehozni egy biztos pontot, ahol megnyugodhatunk, ahol végre csatlakozhatnak egymáshoz a lélektársak, és együtt létrehozhatjuk azt a világot, amelyben mi is élni szeretnénk!

LELKI

TÁPLÁLÉK

MINDENKINEK

2011-ben alakítottam ezt a csoportot, azzal a céllal, hogy létrehozzak egy felületet a hasonlóangondolkodó embereknek számára,  akiket érdekelnek a lélekhez szóló tartalmak, és szívesen fejlesztik a tudatosságukat.

Nagyon nem mindegy milyen elemózsiával töltjük meg az elménket: kezdetben összegyűjtöttem a számunkra kedves híreket, mert már akkor ömlött mindenhonnan a negatív tartalmak áradata, most viszont az írásaimmal lélekemelő táplálékot szeretnék nyújtani a rohanó világban.

Létrehozni egy biztos pontot, ahol megnyugodhatunk, ahol végre csatlakozhatnak egymáshoz a lélektársak, és együtt létrehozhatjuk azt a világot, amelyben mi is élni szeretnénk!

A mai világ az arany közepet, az egyensúlyt kergeti….Minden lehetséges eszközzel tagadja a lelkiséget a világban, így ott csak káosz van: válság, háború, járvány, és kilátástalanság….Látjuk, hogy nincs kifele út, ezért szeretnék teret adni ehhez a belső utazáshoz, lelkünk újra felfedezéséhez. Egy felületet adni arra, hogy feltöltsük a tankunkat magas minőségű tartalommal, ami után könnyebb lesz felszabadítani a takaréklángon élő énünket 😊

Bármennyire is el akarja velünk hitetni a világ, akkor sem vagyunk halandó lények…A lángelméjű emberek az egész életüket felrakták egy bizonyos elméletre, mégis a világnézetük megremegett halálos ágyukon, és a lelki világhoz fordultak az életük végén….valamit megértettek…

Azt gondolom, hogy az emberiség ellen elkövetett egyik legnagyobb bűn az, hogy a lélekvándorlást egy az egyben kivette a tanításaiból majdnem minden vallás…Az ember egyedül maradt sajnos…Ám mégis önmagad beutazása, a világ beutazása…Az egyik legnagyobb kincset megkaptuk, tehát itt az idő, hogy gondoskodjunk a megfelelő táplálékról, mert SENKI sem fog helyettünk olyan tenni elénk, ami minket szolgálna…csak mi…

A regisztráció, a kedvencnek jelölt cikkek visszanézése, és az oldal tartalmainak egy megtekintése díjmentes. Ha azonban szeretnél egy közösség tagjává válni, és kapcsolódni a másikkal, akkor ezt egy havi díjért cserébe meg is teheted (777Ft/havonta), így lehetőséged nyílik majd arra, hogy üzenetetet válts a másik hasonlóan gondolkodó emberrel, illetve hogy véleményt írj az oldalon lévő tartalmak alá. Ja és egy közösség része is lehetsz, és hozzájárulhatsz havi szinten a tudatosság menővé tételéhez! 😌

Kérjük vedd figyelembe, hogyez az oldal nem egy recept blog,  a paprikás krumpli és a hozzá hasonlók hozzávalóival! 😄

Ezt a weblapot úgy használd, mint egy könyvet! Vedd figyelembe, hogy igen olvasmányosak itt a cikkek! Azért van minden cikk elején tartalomjegyzék: hogy fejezetről-fejezetre haladj, de ha bírsz többet, olvasd el az egészet!

Többek között ezért tettük INGYENESSÉ a kedvenceknek hozzáadást is minden cikk végén! Csak regisztrálnod kell, bejelentkezés után kattints a Menüre jobb sarokban, majd a Fiók gomb megnyomását követően el is érheted mentett tartalmaidat.

Jó böngészést!

 

2011-ben alapítottam az akkor még Napi Elemózsia Facebook csoportot. Szerveztünk több fesztivált, előadást, pikniket. Tekints bele jobban a közösség történelmébe az alábbi gomb megnyitásával:

Gyerekkoromban fordultam ehhez a „spiri'” vagyis lelki világhoz, 2011-ben megcsináltuk az első rendezvényünket, majd igen tevékeny időszak vette kezdetét. 2014-ben elszakadt valami bennem, és elfordultam ettől a világtól.

Elkezdtem a filmgyártásban dolgozni, ami egész jól ment, majd 2020-ban majdnem végzetes strtoke-ot kaptam, és azóta is rehabilitálódom.

Olvass tovább, ha érdekel még jobban az életutam!

 

 

Gyógyuljunk! Szeretet legyen és kész! 😌 Annyian piszkálnak minket, hogy szerintük hogy helyes élni, és nekünk is úgy kéne éljünk…de te mit akarsz calójában?

Ha támogatsz az emberek életének Fényesebbé tételében, azt megköszönöm!

Bárhogy is dönts, örülök, hogy vagy, és legyen további szép napod! 😊

Hallgasd meg ingyen az Olivér által összeválogatott, több ezer számot tartalmazó, hónap-hónapra begyüjtött zenei listákat:

Üdvözlet!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, ha nem szeretnél lemaradni az új tartalmakról: