Küldetésünk

A társadalomnak az ereje az egyén kibontakozásában, majd ezen tisztánlátó, teljes értékű egyének szeretetteljes egységében rejlik. Ezen egyének tisztában vannak saját értékeikkel, küldetésükkel, saját útjukat maguk vállalják és azt maradéktalanul teljesítik. Irigységnek és versengésnek nincs értelme, mert mindenki valami másban a legjobb, így egymást kiegészítve alkotnak nagy egészt.

Milyen divatos szólás-mondás némely körökben: „kiveszem a részem a világból”… Pontosan ez itt a baj, hogy a kapitalizmussal térnyerésével elérték, hogy „akkor leszel sikeres, ha kizsigereled a környezeted” és ezt csomóan el is hiszik… Szeretnék példát mutatni, hogy másképp is kiválóan lehet élni, persze egy jókora önismerettel. Ehhez viszont te kellesz!

Először tisztába kell raknunk saját lelkünket! És ezt követően velünk változik a világ! Így teremthetünk egy olyan világot, amelyben jobb élni!

Remélem jól érzed majd magad!

NAPFÉNYESSÉG ÉS ÁLDÁS

NAPFÉNYESSÉG ÉS ÁLDÁS

oli

fordító, író, vagy szerkesztő

2020-ban majdnem végzetes stroke miatt „visszaterelődtem” az utamra, így az intenzív osztályból lett intenzív önismereti út, és a kómából egyenesen pedig sok sok kis ébredés (felismerés).

Évek óta ingyen megosztom a tartalmakat, amik segítettek önmagamhoz közelebb kerülni, jelen oldalon pedig megosztom ezeket a valóságformáló törprengéseket, hátha neked könnyebb lesz az énmeghaladás 😉

Ha valamit megtanultam mostanság az az, hogy a legtöbb ember próbál segíteni, de az emberek nagy része bizony képtelen kérni, úgyhogy most pár év után arra kérlek, ha megteheted, gyorsítsd fel a fejlesztéseket, ötletek megvalósulását az anyagi síkon. A havi rokkantsági nyugdíjból is idővel megvalósítom, amit tudok, de ezen gyorsíthatsz!

Amennyiben megteheted, hogy támogass anyagilag, akkor itt vannak az utaláshoz szükséges adatok:

További írások:

Kettő típusú tartalom van: a RÁGCSÁLNIVALÓ címkével ellátott gyakran rövidebb, mindenféle témát érintő írások, és a TÖBB FOGÁSOS-nak megjelöltek, amik inkább nagyobb lélegzetvételű kifejtéseket tartalmaznak.

Rágcsálnivaló

25 ) Miért nem meditálok többet?

Manapság igen menő azt mondani, hogy meditálsz…  Meditáció?! De ez biztos jó irány? Érdemes ezt követni, vagy hallgatsz olyanok tanácsára, akik évekig ezt csinálták? Kezdjük

Elolvasom ➤
TÖBB FOGÁSOS

24) Az önismeret 3 szintje

Tény, hogy gondolataink és cselekedeteink többsége robotpilótán (önmüködően) működik. Ez sem feltétlenül rossz dolog! A szokásaink, a berögzült gyakorlataink, a belső késztetésünk és reakcióink visznek

Elolvasom ➤
Rágcsálnivaló

22) Eljött az apokalipszis kora!

Először is nyugi! Nem összeomlásról írok, hanem az ógörög jelentéséről, ami feltárás, kinyilvánítás… Megfigyeltem amúgy a hetekben magamat, és jött csomó érzés, érzelem, amit el

Elolvasom ➤


Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz te is!