2) Megéri leszületni, mert izgalmas lesz!

EBBEN A CIKKBEN:

Néha lemerül az akksi
Kikerülés a mókuskerékből

A mindent eldöntő valóság

Nézz csak szét magad körül!

Hogyan tovább?

Néha lemerül az akksi

 

De én is csak emberből vagyok! Nem tökéletes, habár törekszem a megvilágosodásra…Néha nem megy, és azt érzem, hogy a franc kivan…Mindezidáig a teljesítményemet okoltam, de hosszabb idejű eltévedés után végre rájöttem, hogy ez az állapot ezt csinálja minden emberrel (2020 óta rehabilitálódom egy súlyos stroke-ból)…

Arról nem is beszélve, hogy a nyugati orvoslás nem tud velem mit kezdeni, mert az emberek 99%-a 60-70 éves, amikor megkapja ezt az égi Áldást (lehetőségként fogom fel, nem sorscsapásként a stroke-ot)…Tehát nekem kell rájönni mi a jó, mi használ, és mi nem…valljuk be…rengetegszer lemerül az akksim, és ilyenkor azokhoz a módszerekhez kell hozzányúlnom, amik szerintem hasznosak.

Kikerülés a mókuskerékből

 

Amellett, hogy élem az új szokásaimat, megkörnyékeznek minden héten a démoni gondolatok, a világ kütyüktől, közösségi média felületeitől gazdag világa… és a helytelen igazságoktól hangos a remekbeszabott „hírek” is ott settenkednek minden sarkon, és ha nem vigyázol, bizony magával rántanak…Arra akarok kilyukadni, hogy nem könnyű, de lehet könnyebb!

Tudjátok, amikor rendezőasszisztensként dolgoztam, állandóan az időt néztem, türelmetlenül és egészségtelenül éltem, szóval magasról tojtam a valódi énemre, és annak szükségleteire…Ennek az állapotnak aztán az volt a kicsúcsosodása, hogy kaptam egy stroke-ot, tehát amit csináltam előtte, ezt eredményezte…Na szép, nem? Pont ezt mondogatja a világ, pedig semmi értelme! Ha már abba a szerencsés állapotba (nyilván könnyebb Út lett volna nélküle, de lehet nem is lenne Út?) jutottam, hogy kikerülhettem a mókuskerékből, használjam is ki!

A mindent eldöntő valóság

 

Szerintem a valóságunk nem úgy épül föl, ahogy tanítják nekünk (nincs lelkivilág, vagy ha van is azt az anyagi irányítja)…hanem pont fordítva! Minden ami lelki, és az érzékfeletti világból ered az a valóságos, és az anyagi lét csupán ennek a leképeződése! És számtalan csoda bizonyítja, hogy másképp van, mint gondoltuk…Az én történetemet mesélem el példaként: amikor 2020. június 6-án stroke-ot kaptam, egy TED előadás miatt tudtam, hogy az történik velem, de akkor sajnos már késő volt…Minden végtagom, így a beszédem is megszünt létezni…

A stroke jelentése agyi érkatasztrófa. Minden olyan esetet, mely az agyi erekben keletkezik ide sorolunk.

Az életmentő műtét is csoda volt, hiszen ha 5 éve történik ez a fajta stroke, dimenziót váltok (hiszen nem létezett ilyen eljárás)…Az ágyékomon felnyúltak egy éren keresztül az agyamig, ahol kivették az érelzáródást… Ja és mindezt heg nélkül! Hát ezt most is nehezen hiszem el!

A következő csoda, hogy bizonyos időközönként van itt az a doktor, aki műteni képes és ráadásul ő az egyetlen ember Magyarországon, aki képes ilyen beavatkozásra…és pont itthon volt! Több kórház után az ország legjobb rehabilitációs intézetébe kerültem Budakeszire, és ráadásul a legjobb földi angyalok (orvosok, ápolók, gyógytornászok stb.) közé, akik közül most egyet kiemelnék, hiszen Zsófi a lélekbúvár irdatlanul sokat segített.

Ő és a családom, a minden kezeltnek adott súlyos antidepresszáns (a gyógyászatban alkalmazott olyan szer, melyet a tartós lehangoltság, a kényszerbetegség, és egyéb fájdalmak esetén adnak) tablettának a szedését leállították (sokáig sírtam a semmitől, pedig nem volt semmi bajom, azon kívül, hogy lebénultam…), így szépen elkezdhettem felépülni…

 

Az aztán pláne, hogy majdnem egy éven át a város másik felén lévő központjába átvarázsolta magát Édesapám, főzőtt rám, mosott rám, és vitaminokkal rakott tele Édesanyám, Testvéreim napi rendszerességgel látogattak, és több száz ember az imáiba foglalt minden áldott este! Itt megjegyezném, hogy le a kalappal a szeretetük és a törődésük előtt!

Még egy történetet elmesélek, mert amikor a gégemetszés után berakott kanült (légzést segítő szerkezet) el akarták távolítani, azt több orvos megkísérelte, sőt elküldtek vizsgálatra egy erre szakosodott helyre is…Mindenhol azt mondták jobb ha hozzászokom a csőhöz, mert életem végéig marad, akkor gondolhatjátok mennyire összetörtem?! Darabokra…

Aztán Édesanyám talált egy másik intézetben lévő kifejezetten nyakra szakosodott orvost…Elmentem a vizsgálatra (avval a tudattal, hogy még műteni kell), megnézte és azt mondta feküdjek be 2 napra hozzájuk és reggel 20 másodperc alatt kiszedi…Újabb csoda a számtalan közül!

Az orvosok akik kezeltek mai napig nem tudják miért történt ez az egész (pedig sokat vizsgálódtak), de én nagyon jól tudom, hiszen letértem a számomra kijelölt Útról, és így pofozták helyre a lelkem: Most aztán összerakod magad újra, vagy szépen hazamész lelki otthonodba! – mondták kb… De nekem más volt a tervem, vagy legalábbis a Valódi Énemnek…

Sokáig azt hittem ezek az ötletek (amik általam szándékoztak megnyilvánulni) csupán olyan dolgok, amiket szépen majd mások véghezvisznek, de több év után jöttem rá az igazságra, vagyis hogy senki (értsd SENKI) sem valósítja meg, földeli le ezeket az ötleteket rajtad kívül, hiszen te vagy a híd az égi és a földi között! És nem csak hogy számítasz, hanem kiváltságos helyzetbe is kerültél evvel az élettel! Itt az ideje kihasználni!

Nézz csak szét magad körül!

 

A tudósokat legalább 50 éve foglalkoztatja, hogy a gondolatok azok, amelyek alkotják, és ugyanakkor össze is tartják ezt az állandóan változó energiamezőt azon „tárgyakként”, amit mi látunk. Ha nincs megfigyelője az anyagnak, úgy nem is létezik…És hogy miért látunk egy villogó energiatömb helyett egy embert?

Gondolj egy filmtekercsre! Egy film 24 másodperc alatt lezajló képkockák gyűjteménye. Minden képkocka után szünet következik, viszont a villámgyors sebességnek köszönhetően, amely alatt a képkockák váltják egymást, a szemünk azt hiszi, hogy egy folyamatos és mozgó képet lát. A TV cső egy egyszerű cső, amelynek képernyőjét rengeteg részecske ütközik egymásnak, megteremtve ezáltal az alak és mozgás érzéki csalódását. Tulajdonképpen minden tárgy ugyanígy működik, ugyanebben az alakban létezik!

Van öt érzékszerved (látás, hallás, érintés, szaglás és ízlelés). Minden egyes érzékelésnek van egy meghatározott szemmel is érzékelhető területe. Más szavakkal: az energiatenger, amelyet az érzékszerveiden keresztül látsz, és tapasztalsz, egy bizonyos korlátozott szempontból van szemlélve, és ennek megfelelően alkotod meg a képeket.

Minden értelmezésünk arra a belső térképre alapszik, amink van, és nem a valódi igazságra. A térképünk a saját életünk alatt összegyűjtött tapasztalatainak az eredménye. A gondolataink ehhez a láthatatlan energiához kapcsolódnak és meghatározzák, mit is alkot ez az energia. A gondolataid szó szerint részecskéről részecskére változtatják meg az Univerzumot, hogy megteremtsék a te saját anyagi valóságodat!

Amit a anyagi világunkban magad körül látsz, az mind ötletként indult, egy ötletként, amely azáltal nőtt, hogy elképzelték és továbbadták, mindaddig, amíg szép lassan, lépésről lépésre megfogható tárggyá nem nőtte ki magát. Szó szerint azzá válsz, amire a legtöbbet gondolsz! Az életed azzá válik, amit elképzeltél, és amiben leginkább hittél!

A világ szó szerint a tükröd, amelyen keresztül megtapasztalod mindazt, amit igaznak vélsz, ami a valóságodat képezi… és egészen addig tapasztalod ugyanezt, ameddig mást nem hiszel, amíg nem engedsz be mást a tudatodba! A kvantumfizika megmutatja nekünk, hogy a világ nem olyan szilárd és állandó, mint ahogy eddig azt gondoltuk, hanem egy nagyon is változó hely, mely a saját és közös gondolatok segítségével épül folyamatosan. Amit mi igaznak hiszünk, az tulajdonképpen egy káprázat, majdnem, mint egy bűvésztrükk…

Szerencsére a káprázatról elkezdett lehullni a lepel, és arról is, hogy hogyan változtathatunk rajta…na de…

Mi alkotja a testet? Szövetek és szervek.
Miből állnak a szövetek és a szervek? Sejtekből.
Miből állnak a sejtek? Részecskéből.
Mi alkotja a részecskéket? Atomok.
Miből épül fel az atom? Szubatomi részecskékből.
Miből állnak ezek a részecskék? Energiából!

Mindannyian tiszta energia-fények, energia-gömbök vagyunk a lehető legszebb és legértelmesebb összetételben. Energia, amely a felszín alatt folyamatosan változik, és az egészet te irányítod a gondolataiddal! Mindannyian nagy, csillagszerű és erős emberi lények vagyunk! A Fény az alaptermészetünk!

Ha megfigyelhetnéd magad egy erős elektron-mikroszkóp alatt, és egyéb kísérleteket végezhetnél magadon, láthatnád, hogy egy elektronokból, neuronokból, protonokból és egyéb részecskékből álló, folyamatosan változó energiatömb vagy, és körülötted minden más, ugyanígy! A kvantumfizika elmondja, hogy tulajdonképpen egy tárgy észlelésének folyamata az, aminek köszönhetően a tárgy ott és úgy van, ahogy mi észleljük…A tárgy nem létezik önállóan, a megfigyelő nélkül! Amint látod, a megfigyelésed, a figyelmed valami iránt, és a szándékod alkotja meg tulajdonképpen a tárgyat.

A test nem tud teremteni…Csak tapasztani tud és tapasztalható lehet – ez az ő egyedi feladata. A gondolat sem tud tapasztalni – csak kitalálni, alkotni és értelmezni…Szüksége van egy viszonylagos világra, hogy tapasztalni tudjon…A lélek a minden, ami életet ad a gondolatnak, és a testnek is. A testnek nincs hatalmában a teremtés, annak ellenére, hogy ezt az érzést kelti…Ez a káprázat az oka a sok zaklatottságnak a világban…A test egyszerűen csak egy okozat, aminek nincs ereje okozni vagy alkotni…Erre jó ha emlékszünk!

A lényege ennek az egésznek az, hogy megtanuld másképp látni az Univerzumot, mint ahogy eddig tetted, és hogy megtudd teremteni mindazt, amire igazán vágysz!
Na meg, hogy rájöjj, hogy valójában Teremtő vagy!

Hogyan tovább?

 

Oké, oké…Jó ezt felfogtam, és hogyan tovább? Első lépésként hagytam, hogy letisztuljon a KÉP, hogy megálljak, és átgondoljam a dolgokat az énidőm kellős közepén…Érdemes – mint régen a nagy költőink – időt szánni az önmagunkban való utazásra, a bizonyos időközönkénti számadásra, mert ilyenkor beszélhetünk igazán a lelkünkkel, és irányíthatjuk a hajónkat a megfelelő irányba.

A következő lépés az, hogy rájövök, hogy bajba kerültem (nem nehéz, ha lebénultak bizonyos végtagjaid 😂) és leesik, hogy őrlángon, ha úgy tetszik takaréklángon élek…Ez a lefokozott lelkiállapot minden problémád gyökere! Itt van a kutya elásva! Muszáj minden erőddel és energiáddal kiszabadítani a dzsinnt a palackból. Ehhez pedig a következőket kell tenni:

 1. azt kell tenni, amit akarsz
 2. úgy kell tenni azt, ahogy akarod
 3. fel kell szabadítanod a benned lévő lehetőségeket
 4. fel kell szabadítani másokban ezt az isteni Életenergiát

Gandhi úgy hívta ‘life force’ vagyis életerő, és kötelességünk ezt az energiát megmutatni a világnak! Tudod a világot nem azok teszik rosszá, akik rosszt akarnak, hanem a jók, hogy nem tesznek semmit…Nem azt mondom, hogy akkor mostantól vonuljunk el, és legyünk kövek! 😁 Nem az élet élvezetét kell megszüntetni, hanem ezt a lefokozott, őrláng állapotot kell megszüntetni! És ezt hála az Égnek könnyen meg is tehetjük bizonyos módszerekkel (a teljesség igénye nélkül):

 • változatos kialakításban olvashatjuk nálunk okosabb emberek szavait
 • eljárhatunk rendszeresen elvonulásokra, és eltölthetünk önmagunk társaságában néhány napot
 • minden nap tudatosan jelen lehetünk (meditáció) és fordulhatunk a belső világunkhoz útmutatásért egyéb módokon
 • gyújthatunk egy füstölőt a szobánkban, égethetünk Palo Santo szent fát, vagy akár gyújthatunk minden este egy gyertyát, hogy megünnepeljük a Fény diadalát
 • elmehetünk a víz közelébe, hogy megtisztuljon a lelkünk
 • vehetjük áldott életadó sugarait a Napnak
 • megölelhetjük a szeretteinket
 • megtanulhatunk egy új módszert és gyakorolhatjuk magunkon
 • hálát adhatunk minden reggel

Sorolhatnám, hogy mikre vagy képes egy kis energia befektetéssel…Hagyd, hogy ezek a módszerek tegyék a dolgukat! Adj meg minden esélyt a gyógyulásra! Azt mondják, hogy a sebeinken keresztül hatol be a Fény! Engedjük hát, hogy megvilágosodjunk! Nem vagyok hittudós, de egyet biztosnak érzek, hogy a világ a lelkiből született és nem az anyagiból! És ha ezt tudatosítod magadban minden nap, akkor kevesebb helyet adsz ennek a sebektől vérző, és részrehajló énednek, és jóval többet a benned élő csodás lénynek, hogy kiteljesedhessen!

Érdemes így élni, mert végülis egyénekből áll a társadalom is, úgyhogy igenis van hatásunk a világra! Nem apró szerencsétlen porszemek vagyunk, hanem a jelenlegi érzékszerveinkkel felfogott világunk lényeges alkotóelemei!

Olajozzuk meg minden nap ezt az áldott gépezetet!

Szerkesztette:

Sepsi Olivér

2020-ban majdnem végzetes stroke miatt „visszaterelődtem” az utamra, így az intenzív osztályból lett intenzív önismereti út, és a kómából egyenesen pedig sok sok kis ébredés (felismerés).

Továbbra is szeretném még több emberhez eljuttatni ezeket a tartalmakat!
Ha ezen a folyamaton gyorsítanál:

További anyagok:

Üdvözlet!

Továbbra is szeretném még több emberhez eljuttatni ezeket a tartalmakat!

Ha ezen a folyamaton gyorsítanál:

Névtelen terv(1)