Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

A Megértés Táblázatáról bővebben

Mi a megértés táblázata? Miért olyan hasznos ez az önismerethez? Hogyan könnyíti meg az életünket? Hogyan járul hozzá az egészséghez, egészséges gondolkodáshoz, lelki stabilitásunk megőrzéséhez?

A magyar nyelvű lélektérkép -alom és -elem végű szavakkal írja le az emberi lélek minden egyes lelkiállapotát és építőelemeit. A tudatosodás átfogó és pontos segítője, mégis rendkívül könnyen megjegyezhető. Bemutatja belső világunkat, hogy az érzések masszája letisztult, tapasztalati valósággá válhasson. A négy évig készült A Magyarázat című könyv részletes útmutatást ad a Táblázathoz, és elmagyarázza, miért a lelkiállapotaink sokasága a legfontosabb kiindulópont számunkra - akár a hétköznapi problémák, akár az életutunk a kérdés. A Megértés Táblázata egyedülálló felfedezés a lélektan területén. Nemcsak nekünk, de bravúros nyelvi logikája miatt nekünk különösen.

A Megértés Táblázata egy 42 lépcsőből álló, kétoszlopos táblázat. Az egyik oszlop az emberi lélek állapotait írja le, negyvenkettő, csupa -alom végű magyar szóval, például vigalom, vonzalom, riadalom, oltalom, fájdalom, önuralom. A másik oszlop az ezeket a lelkiállapotokat alkotó építőelemek, negyvenegy, csupa -elem végű magyar szóval, például szerelem, győzelem, figyelem, ijedelem, félelem, türelem, értelem, érzelem, kegyelem.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó videók

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2021