Menu
Csatlakozz Te is Facebook közösségünkhöz!

Történetünk

Van, amikor célok találkoznak. Gondolatok. Életek. Emberek. Amikor összehozza a sors azokat, akik útjának találkoznia kell. Amikor együtt állnak csillagok, és a bolygók és a naprendszerek és minden tökéletes összhangban van ahhoz, hogy valami csodálatos induljon útjára. Így született a Napi Elemózsia is. Kis, tudásra szomjazó csoportként indultunk 2011-ben. Összegyűjtöttük és megosztottuk egymással az információt, amelyek mindannyiunkat foglalkoztattak. A képre kattintva előjön az a cikk, amit 2016-ban írtam a nagy elvonulás utáni visszatérés alkalmából.
Nd4AJ1474402115

Remélem jól érzed magad az oldalon, a közösségben és hogy élőben is lesz alkalmunk találkozni!

Napfényesség és áldás járja utadat,

Üdvözlettel:

sepsi-oliver-116
Sepsi Olivér

A Napi Elemózsia alapítójaként írok, sokat olvasok, fordítok, kutatok, és szervezek. Életben tartom legjobb képességeim szerint a szellemiséget és az eszmét a közösségben. Tisztában vagyok azzal, hogy a sorsfeladatomat élem, így ezzel katalizálom a folyamatos útmutatást. Szeretem a hasonlóan gondolkodó embereket, és erőteljes bennem a bizonyosság, hogy eljött az ideje az összefogásnak.
Ha ebben szeretnél segíteni, írj rám nyugodtan: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Napfényesség és Áldás | Napi Elemózsia © 2017