Új kezdetek (story)

Ez nem azt jelenti, hogy eltűnök! Hanem hogy megújulok! 😊

Sok évig készítettem a tartalmakat a Napi Elemózsiára: köszönöm szépen a sok sok kellemes élményt! Ez aztán egy felemelő utazás volt!

Az utóbbi években intenzív önismereti útra léptem, ennek volt a része, hogy sok sok okosságot megosztottam az elmúlt 1 évben, és a 2011-2014 között tartó időszakban.

A honlapot, és az oldalakat meghagyom, hátha segít még így archív módban is valakinek 😊


Most egy teljesen új dolgot indítok, ahol persze lesznek okosságok, írások, szerkesztett videók, fordítások is, de viszont teljesen új otthont kap az egész!

Ha valaha segített kicsit vagy nagyon elgondolkodtatni egy kép, írás, vagy videó, akkor ott a helyed az új otthonban!

Hogy mi lesz? Nemtudom… De, hogy a gondolataimat megosztom továbbra is…az biztos!


Kérlek bízz bennem és iratkozz fel a levelezésemre, és értesítelek, amint meglépek valamit!

Ha már fel vagy iratkozva a levelezésemre, akkor is iratkozz fel kérlek, mert ez egy új lista! 😊

 

Nagyon remélem, hogy adott hozzá az életedhez a Napi Elemózsia valamikor 😊

Bárhogy is dönts, napfényes és áldásokkal teli életet kívánok, és sikeres énmeghaladást!

Üdvözlet és ölelés:
Oli

NAPFÉNYESSÉG ÉS ÁLDÁS

oli

fordító, író, vagy szerkesztő

2020-ban majdnem végzetes stroke miatt „visszaterelődtem” az utamra, így az intenzív osztályból lett intenzív önismereti út, és a kómából egyenesen pedig sok sok kis ébredés (felismerés).

Évek óta ingyen megosztom a tartalmakat, amik segítettek önmagamhoz közelebb kerülni, jelen oldalon pedig megosztom ezeket a valóságformáló törprengéseket, hátha neked könnyebb lesz az énmeghaladás 😉

Ha valamit megtanultam mostanság az az, hogy a legtöbb ember próbál segíteni, de az emberek nagy része bizony képtelen kérni, úgyhogy most pár év után arra kérlek, ha megteheted, gyorsítsd fel a fejlesztéseket, ötletek megvalósulását az anyagi síkon. A havi rokkantsági nyugdíjból is idővel megvalósítom, amit tudok, de ezen gyorsíthatsz!

Amennyiben megteheted, hogy támogass anyagilag, akkor itt vannak az utaláshoz szükséges adatok:

További írások:

Kettő típusú tartalom van: a RÁGCSÁLNIVALÓ címkével ellátott gyakran rövidebb, mindenféle témát érintő írások, és a TÖBB FOGÁSOS-nak megjelöltek, amik inkább nagyobb lélegzetvételű kifejtéseket tartalmaznak.

Rágcsálnivaló

25 ) Miért nem meditálok többet?

Manapság igen menő azt mondani, hogy meditálsz…  Meditáció?! De ez biztos jó irány? Érdemes ezt követni, vagy hallgatsz olyanok tanácsára, akik évekig ezt csinálták? Kezdjük

Elolvasom ➤
TÖBB FOGÁSOS

24) Az önismeret 3 szintje

Tény, hogy gondolataink és cselekedeteink többsége robotpilótán (önmüködően) működik. Ez sem feltétlenül rossz dolog! A szokásaink, a berögzült gyakorlataink, a belső késztetésünk és reakcióink visznek

Elolvasom ➤
Rágcsálnivaló

22) Eljött az apokalipszis kora!

Először is nyugi! Nem összeomlásról írok, hanem az ógörög jelentéséről, ami feltárás, kinyilvánítás… Megfigyeltem amúgy a hetekben magamat, és jött csomó érzés, érzelem, amit el

Elolvasom ➤


Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz te is!